- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бърза питанка :D
Здравейте! 1-во малък увод: Харесвам едно момиче адски много и не спирам да мисля за нея,беше ме срам да и пиша сумати време но накрая събрах смелост,писах и в fb- здравейи нищо
дори не е прочела, но го е видяла 100%,та въпросът ми е да нахалствам ли пак след някои друг ден да и пиша отново или е загубена кауза?? случвало ли ви се е, и как бихте реагирали в такава ситуация??!
Когато съобщението е кратичко може да се види през известията на телефона без да се сийнваСъщо така на компютър/лаптоп, когато някой ти е писал, чат прозорчето само си излиза и ако не натиснеш върху него обикновено не излиза, че си видял съобщението, но в действителност си
Иначе по темата, явно момичето не е заинтересувано или не ѝ било до това да ти пише... Както казаха по-горе, най-добрият вариант е да я заговориш на живо без да си правиш някакви излишни надежди предварително![]()
Събирай смелост и на живо да й кажеш здравей и т.н.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Натегни я още 1 2 пъти и ако не поддаде, търси следваща.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
До Papugai: верния отговор е точно това което написа RosaCalvaria!а иначе как да я заговоря на живо след като тя живее на другия краи на града и почти не се засичаме....в fb не ми отговаря за да я попитам да излезембая конфузно,а не искам да се отказвам така лесно от мечтата ми
(сиг. прозвуча малко пресилено)
Е не знам точно къде живее,знам в кои квартал е,а пък дори и да знаех да няма да я чакам пред блока да излезеЗначи последно какво предлагате? Да пробвам ли още няколко пъти да и пиша или няма фаида
![]()
Ако ще пращаш кратки съобщения (като здравей) първо ги пиши и накрая след него/тях изпрати няква емотиконка отделно.Така като й излезе в съобщенията ще види,че си й писал и още нещо, но то няма да излиза(ще се види накрая само емотиконката), любопитството ще надделее и ще го отвори.
Ако го сийн-не и не отговори й пиши, че не e с добри обноски, за да й свалиш малко самочувствието.
Ех, що не бях момче![]()