Първоначално написано от
Начинаещ
Ето това е най-важното нещо винаги. Когато имаш какъвто и да е симптом, проблем и т.н. запазваш пълно спокойствие, опитваш се да се сетиш за причина и ако не намираш такава, ходиш на лекар. Тези мои думи идват в моя полза винаги, тъй като при много симптоми като 1-2 години по-малък, както и сега, след като се притеснявам твърде много, започвам да си създавам излишни изкуствени представи за болка някъде след много лека такава и си мисля, че кой знае какво ми има. Всичко идва от главата. Ако останеш спокойна, веднага ще откриеш решение на всичко. Сега опитай да не я мислиш много тази болка в областта на гърдите и виж дали има подобрение. Лично при мен, щом не обръщам внимание на това, което го мисля за толкова сериозно, изобщо не го и усещам, но нещо подсети ли ме за него, веднага отново започвам да си мисля кой знае какво ми има и отново фалшивите тревоги започват. Както по-горе ти препоръчаха, ще е хубаво да отидеш на лекар, лично аз също се срамувам и ми е неудобно да ходя при тях, но понякога се налага или е препоръчително.