.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Повече от фен Аватара на crazybebe

Образователни технологии- учители

Здравейте!
    Интересувам се ако някой може да ми препоръча добър учител по български език в образователни технологии, защото мисля да се подготвям за матурата за 12 клас там.

Благодаря предварително!

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    няма нужда да ходиш на уроци за матура :Д. запознай се със съдържанието на произведенията, старай се да пишеш грамотно и няма да имаш проблеми.
    иначе аз съм ходила на кандидат-студентски, но не по бел. добри са им учителите, обръща се внимание, постоянно тестове, проверки и разясняване на неяснотите. най-хубавото е, че са в час за това какво точно ти е нужно да знаеш за изпитите. няма как да не изкараш хубава оценка.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-15-2015 на 14:38

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Да, но все пак искам да ходя, защото и без това по-силното уж ми е математиката и с българския не съм достатъчно добре или поне според моите си изисквания към себе си

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си