- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо добрите момичета не ме харесват?
има достатъчно
Колко?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
300
Количеството не е гаранция за качество.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
За какво ми говориш, не мога да разбера? Кой е казал, че няма качество?
Защо ли не се учудвам.
За кое?
@RapExotic - обикновено в университета или територията около него. Може би гласът ми е проблема понеже ми е тих и тежък. Иначе темите на разговор обикновено са за университета (проекти, даскали, предмети и т.н.). Движения почти не правя защото съм много спокоен.
По някой път гледам тъпо и може причината да е в погледа ми хахаха
@usmivkata777-Иначе предлагам лоялност, отговорност, съвестни и точни отношения.
Как предлагаш такива неща като казваш,че само к*рвите те харесват.Явно може би знаеш как да се държиш с тях,но не и как със свестните момичета.
Наложи се да платя 20лв за да ми каже едно момиче какво смята за мен.
В нейните очи аз съм изглеждал като мутра, нищо че имам усмивка на лицето. Телефонните ми разговори били подозрителни и винаги съм излизал навън да говоря. Бил съм получавал много внимание от другите момичета и това автоматично ме прави курвар и т.н.
Направо ми стана много тъпо след тоя разговор... явно трябва да изглеждам неподдържан, плужек и без самочувствие за да се харесам на свестните...
Не се мъчи да им се харесаш, а те и без тва са на изчезване. Мръсниците са по- готини.