- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Росен Плевнелиев Подава Оставка
Е ама големи политици сте !
кво?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
От Монголия ли подава оставка?
Welcome to the Jungle...
^ Какво е станало, след като каза, че е бил пастирка в минал живот, сега да не е казал, че е прероден небесен херувим?
ПП: ясно, сега разбрах
Последно редактирано от defender : 05-13-2015 на 21:33
Любимото ми е, дето поканил будистките монаси, ако имали път през България. Няма такъв олигофрен.
след планините на Колорадо или пък след като поздрави всички други вероизповедания, а православните не ги поздрави за Великден, очаквам всичко.
Всички целуват Патриарха по ръката, президента обаче го целува по бузите
защото е "щастлифт" да го види
в неделя поместихте снимка на Плевнелиев с японски туристи
обичат да се снимат с каквото им падне"
Не знам за какви японски туристи иде реч, при положение, че той от седмица е в Монголия и Южна Корея.
Welcome to the Jungle...