- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матура 2015 БЕЛ
Не исках да пиша за Багряна, но тя е единствената призната ЖЕНА от всички тогава, че може да пише. So..
исках да кажа че едно е да не ти допада някой/нещо друго е да твърдиш неверни неща само за да си интересен
ъхъ, обясни ми разликата между едното едно и другото и логиката, по която стигна до второто
няма
ако трябва да съм откровена, единствените с по-висока литературна стойност /ЗА МЕН/ от произведенията за матура са на далчев, славейков, яворов и смирненски /някои/ и тютюн. ок, и под игото.
Това е дефиницията на "прецакване" :д
При нас се говореше за Яворов, та познай какво четох вечерта преди матурата :д
Ох, далчев за мен е изключително некадърен. Лесен е за тълкуване, но не ми харесва никак, друго виждане за поезия имам аз.
Смирненски и Вапцаров са ми голяма любов.
Абе то хубаво се говори....ама ние можем ли да вярваме на тези слухове ?
Не със сигурност, ама си прочети набързо анализите преди матурата :д
Бтв, тя кога е?
Утре![]()
Просто навсякъде говорят за Елин Пелин и ми е интересно от къде я имат тази информация и доколко тя е достоверна.
надяват се, съншайн :Д
разбира се, че инфото не е достоверно
xDD
Скъпи слънчица, никой ли не ви е казвал, че задачите и текстовете, като цяло съставянето на самата матура става сутринта преди матурата, на случаен принцип от компютър. Каквото и да се говори, не можем да бъдем сигурни какво ще е.
А и + т'ва ако някой ви каже, че има отговорите и им иска 50 кинта, това отново не е вярно. Отговорите излизат чак следобед. След матурата.
Слушайте слуховете от хората в Американския колеж.. Тия лигави наркоманчета винаги знаят какво се пада по матурите. Трите произведения, измежду които се тегли, както и въпросите са готови далеч преди сутринта на изпита. Не знам как все още някой вярва в тоя мит за непрозрачността
Успех!
Последно редактирано от therichbitch : 05-19-2015 на 18:45
^ Къде да ги чуем/прочетем тия слухове ;Д
Не е много по темата ама може ли някой да ми разясни последно на онази задача със запетайките, където трябва да ги поставиш, как ти изчисляват ;д? Защото нашата госпожа ни казва,че там било голяма математика. Примерно, ако си познал 3, но си сгрешил 2 в крайна сметка е 3-2 и само една точка ти дават....ъгх? Така ли е наистина?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Хаха, аз пък чух, че ще е Бай Ганьо. Ноо, отивам след малко, та да видим ;д Пожелавам успех на всички!!!![]()
Последно редактирано от Dollie : 05-20-2015 на 02:34
Ни Ганьо, ни Елин Пелин, ни Йовков. Яворов. Развиках се от кеф. А теста беше лесен, само на 40 не съм много сигурна.
На мен не ми стигна времето, дейба. Предадох 2-3 мин. преди края и съм написал точно 1 страничка на 41-ви въпрос, щото тъпаците от 30 до 40 всичко с отворен характер...
деба колко съм стар
![]()
матурите са лесни и да не сте учили от обща култура се минават от тях обаче зависи дасакала ква заплата ще взима за тва ви плашат
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не са лесни, но не са й трудни, средна работа. Има някои въпроси, които са зададени по такъв олигофренски начин, че направо ми идва да избия всичко и всичко около мен, най-вече и този, който е правил теста.
Но не съм доволен от себе си, очаквах да ми стигне времето, да си напиша есето както трябва,да ми е спокойно и да си изляза като пич 1 час преди края. Уви, нямах този късмет.
Ох аз съм много недоволна от падналото се произведение :/ То това е така защото, нищо не преговарях за авторите, които вече се са падали, така че от себе си би трябвало да съм разочарована де ;д ама....
Дали ще качат днеска отговорите от теста ??? Хайде моля ви някой да пише/да дава линк като ги пуснат![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...