.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Матура-ще анулурат ли работата ми???

Здравейте, днес карах матура по Математика и без да искам направих черта под задачата (това ми е навик да отбелязвам крайния отговор в решението и се притеснявам да не се вземе за знак, нямах такова намерение, наистина). Въпроса ми е дали ще ми анулират работата? Почти съм сигурна, че да, затова ще ви питам какво ще стане ако я анулират?

Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на fanton1
    Мале що за тъпоти ... Няма дишай спокойно аз като преписвах и квесторите ме виждаха нищо не ми направиха пък ти за една черта.

Супер фен Аватара на paradosou
    Не вярвам да ти я анулират. Както преди малко писах в друга тема, аз имах знаци и на беловата миналата година (на БЕЛ обаче).
    За преписването - колко трябва да си спрял, че да прибягваш до него...

Цяла година нищо не правих едва ли не ходих само да не ми пишат отсъствия. Какво очакваш да направя иначе ?

Не е въпросът в неходенето. Доста хора са скипвали часове 11-12-ти клас, само че това не ги спира да са целеустремени и адекватни. Има и такива почти без отсъствия в бележника, които обаче трудно могат да впечатлят с памет или с каквото и да е от тоя тип. А не впечатляват просто защото са се пуснали по течението, мързи ги и им е все тая.
    Въпросът е като завършиш за всичките години занимавка гимназията да ти е дала нещо. И това нещо да бъде с относително добро качество. В края на краищата, който се задоволява с трохици, не може да очаква царска трапеза, нали? Общо говоря, даже не толкова за университети, работа, "успех" в тоя смисъл и пр., ами за желание да направиш нещо със себе си. Уважение заслужават хората, които, макар да нямат супер силен интерес към образованието, са най-малкото грамотни и с достатъчна обща култура. Другото... чрез него чисто и просто се гавриш със себе си, колкото и банално да звучи.
    Бла, много поучително стана...
    Последно редактирано от paradosou : 05-22-2015 на 12:04

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Бла, много поучително стана...
    Но си права. Само дето явно нямаш представа на колко години съм. Все тая казвам какво правих на матурите и толкова през учебната година преписвах колкото да нямам проблеми ,а нещата които предаваха учителите ги разбирах съвсем ясно. Нямаше и нужда да уча кои знае колко. И на края без усилия твърдо 5 така че съм добре с нещата. Тази година е проблемна защото не мога да слушам учителя дори и да искам както предишните години защото даскала е много добър следователно калса му се качи на главата. Щом директора ни направи 3-4 пъти забележка ,че сме шумни остави други учители които влизаха да ни се карат ефект няма.
    Отплеснах се...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Доста хора са скипвали часове 11-12-ти клас,
    Само в 11-12. клас?

Paradosou май е от тези, които са скипвали часове.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Не само всъщност.
    И да, скипвала съм. Не е повод за гордост, ама и срам не изпитвам. Специално моето училище беше известно с кофти дисциплина и не впечатляваше с кой знае какво качество (сама съм си виновна за донякъде пропилените години в гимназията, схващам идеално, че е така), затова често предпочитах да уча вкъщи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си