- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Неодобряване в стила
Е, хайде стига де, какво е това отношение? Какво като са решили да стават на 30 магистри? Че шапка им свалям, много по-трудно е да се решиш на такава стъпка години след последното стъпване в залата, отколкото веднага след бакалавъра. А и така вече имат по-ясна представа не само с какво искат да се занимават, но и с какво могат.
Трудно е да се решиш да запишеш веднага, след като току- що си се размазал на 3 поредни сесии и си си изкарал акъла за хиляда неща. Да тичаш минути преди държавния, за да те допуснат, понеже оценката ти е пристигнала в последния момент, безценно!
Не се познаваме лично, но ще кажа, че щом аз съм се зачудила дали да не си дам година почивка, значи положението е било трагично най- вече от гледна точка на психическото натоварване, така че не определяй кое било по-трудно, поне не в сравнителнен контекст с мое присъствие
Какво могат ли? Ами почти нищо, а кой ги е взел на работа да вършат някои от нещата, с които се занимаваме, нямам идея. Броиш 2 бона, защото и изпита не можеш да направиш като хората, не идваш на лекции, но имаш принос- претенции кое кога да е, защото ти все пак си зает човек и СУ ти е бащината частна забавачка, която да си определя лекциите и изпитите според твоите ангажименти. Болна тема ми е нямам намерение да я коментирам в подробности, ако се интересуваш ще ти споделя доводите им и ще се убедиш, че не са сериозни хора, решили да надграждат.
"ясни са" беше относно възрастта им, фокусът беше, че Корб ми е батко, там са ми какички, т.е., че съм млада! :Д
Хайде коментирайте дрешки, да не разваляме и тая тема.![]()
Последно редактирано от therichbitch : 05-23-2015 на 17:13
Става забавно. Продължавайте.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
такива обувки ненавиждам http://www.zajenata.bg/f/uploads/images/1(284).jpg
Нооо по магазините днес видях хиляда такива. За сметка на това нормални класически червени обувки НЯМА в цяла Сф. Да живее чалгата!
Натъжих се
има на графа баце
пазарчето посока книжарницата
Няма бе, всичко обиколих, скъпи, евтини, няма ;(
висок ток чисто червени изчистени малко слъти
сигурна ли си
тази седмица ги мернах
Нощем около Лъвов мост има едни батковци, които се обличат като какички, те носят точно такива.
ей slutty били, за работа ги взимам :Д
Тези, които мисля визираш, са по- различни- прекалено остри са отпред и им е прекалено тънък токът.
За ей тия говориш, с тях е пълно. Наистина са за вечерни занимания, били те парти с приятели или частно парти- http://www.ladyinheart.com/images/sh...ed%20Pumps.jpg
Други бях гледала, сравнително ниски и по- обли отпред, единият модел беше от естествена кожа.
мерси за намесата, де![]()
не са остри
нещо като ?люботон/люботен? ама чисто червени
Видях ги всичките, не са тези, които гледах преди... месец :Д
и да
на мен са ми малко слъти
ама от хубавото слъти
ми аз във вторник ги мернах така че сигурно са свършили
Ми ще трябва да отида с едни изсулени дънки и кецовете![]()
тва няква шегица ли е щото не съм чел предишните мнения
дори не знам къде ще ходиш
Ясно, аз просто съвсем друга представа имах в главата си за въпросните хора.
Иначе аз точно от тая гледна точка съм го решила вече - година почивка след бакалавъра и ще се замисля за магистър. "почивка" дрънци, ще се работи, де, ама идеята ми е да не дам малко почивка от преждевременното побеляване.
дрешки - къси дънкови гащи с чорапогащник, майка му стара. Не ме вълнува колко е арт, циганско е, ако ти е студено за дънкови гащи, ми не ги обувай, по дяволите. Ако не са дънкови, ами примерно с някакво съдържание на вълна в тях, очевидно е, че са зимни и се носят с чорапогащник, ама дънкови... трагедия просто.
червените обувки... *точи лиги*
Абе, да попитам като сме в темата. Какви обувки да сложа на бял костюм, подходящо ли е на не много високи бежови платформи - отворени са отпред и се чудя дали е уместно? Лакът за нокти очевидно ще е телесен. Другата ми алтернатива са нисички бизнес обувки в черно и зелено, ама никак не ме кефи на тоя бял костюм.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-23-2015 на 18:14
"дънкено" нагоре и "дънкено" надолу, целият в "дънкено" обожавам също
Не говоря за дънки и дънково яке, макар че пак не ми е от любимите, ами дънки, дънкова риза(?), може и с пухчета да е+ дънкови чехли :O
П.П. Аз просто много исках да приключвам вече и не можах да си притъпя егото, затова издевалтелствах над себе си. Но му се вижда краят.
Последно редактирано от therichbitch : 05-23-2015 на 18:20
и donkey-ев мозък очевидно за да туриш този кич
Ми зависи за къде.
Аз попринцип на официален панталон не бих сложила отворени, но както казах, аз много изчистено го давам с дрехите. Пък и платформи.. не знам
Аз мисля, че се сещам за кои обувки говориш, преди да заминеш, беше си пуснала снимки на "пазара" тук и каза, че майка ти ги препоръчала, че на всичко трябвало да отиват г/д. тези ли са> Ако да, аз съм за тях![]()
Като бях по магазините днес гледам навсякъде е пълно с псевдо рей- банки и всяка втора кака е с такива. Не ми харесват
http://n.lnwfile.com/yak166.jpg
Пък аз си намеих чепици най- сетне. Малко по- различни от това, което исках, но здраве да е :Д