.

Виж резултатите на анкетата: Допада ли ви темата ми

Гласували
1. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • бих ти дал съвет

1 100,00%
  • не мога да ти помогна

0 0%
  • да

1 100,00%
  • не

0 0%
  • много

0 0%
  • горе-долу

0 0%
  • бива

1 100,00%
  • става

0 0%
  • и аз мислех да напиша такава

0 0%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Искам и аз да съм красива

Здравейте, аз съм момиче на 13 години и имам сериозен проблем с черните точки, пъпките и кожата. Кожата ми е много мазна, имам черни точки по носа,брадичката,бузите и челото и не знам как да ги махна, защото са в дълбочина. Пъпки имам малко,само около черните точки. В града ми няма козметик и дерматолог точно затова пиша тук. Ако може някой с повече опит да ми предложи маски или нещо подобно...

Отиди на козметик в по-голям град. Посети личния си лекар, вземи направление за дерматолог и отиди в друг град. С направление ще платиш само такса в размер на 2.90.

Направи си парна баня на лицето, сложи да заври вода и хубаво се напари. След това си почистваш черните точки. Имаше май и някви лепенки, които уж помагали, ама не съм ги пробвала.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    С направление ще платиш само такса в размер на 2.90.
    Потребителска такса се плаща над 18г, което значи, че с направление не се плаща нищо (щото е на 13)

Аз не мисля, че е такъв проблем, на тази възраст всички изглеждат така, с времето ще мине. Почиствай кожата си всяка вечер (поне) с хубав продукт, прави си маски, хапвай здравословна храна и ще се оправиш.

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Потребителска такса се плаща над 18г, което значи, че с направление не се плаща нищо (щото е на 13)
    Тва съвсем го забравих. Права си, няма да плаща.

Ако има сериозен проблем с акнето, ще трябва да посети лекар. Иначе за няколкото пъпки... acne out казват, че помага. На 13 и аз много се ядосвах, че имам пъпки, но минават. Сега след години даже съм забравила, че съм имала. Не съм с най-перфектната кожа на света, но нямам белези от акнето даже.

Ще мине и при теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами защо не си направиш една пролетно прочистване на тялото
    предлагам ти изчистване на черният дроб с зехтин и лимони .Може и с тиквено или и лимони
    ако искаш питай нещо

Ами защо не си направиш една пролетно прочистване на тялото
    предлагам ти изчистване на черният дроб с зехтин и лимони .Може и с тиквено и лимони
    ако искаш питай нещо

Повече от фен Аватара на Данита
    Отиди при козметик. Аз имах, но вече съм супер гладка. Правиха ми и някаква баня на лицето с озон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си