.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Подготвяте ли се за училище?

Здравейте, тийнове ученици! 29-ти юли е и скоро идва училището. Два месеца от ваканцията минаха и ние още не можем да повярваме колко бързо минава лятната ваканция. Таа ... въпросите ми към вас са :
    Подготвяте ли се за училище?
    Купихте ли си вече : раница / чанта, тетрадки, химикали и т.н.?
    А някакви дрехи и гримчета?
    Пишете за всичко купено за училище, а и как се подготвяте със уроците. Т.е. припомняте ли си нещо по уроците?

Не мисля,че някой изобщо преговаря нещо преди 15 Септември Лека полека ще започна да си купувам раница,тетрадки..понеже предпочитам по качествени тетрадки и принадлежности и не искам да се блъскам септември месец :д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Да, уча денонощно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на Liora
    Ученически принадлежности имам,дрехи и учебници ще си взема по-натам. Има още месец и половина. Чета "Тютюн",дългата версия,ако това е някаква подготовка.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от Amolsa Виж мнението
    Два месеца от ваканцията минаха
    От коя планета идваш? Още месец не е минало!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    От коя планета идваш? Още месец не е минало!
    Ако е завършила са минали дори повече от два месеца. Другуя вариант е да е била в първи клас.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ако е завършила са минали дори повече от два месеца. Другуя вариант е да е била в първи клас.
    Не е завършила, говори в 1 лице когато обяснява че трябва да се подготвяме за даскало. => Е първи клас(или от 1 до 4 ако сме точни).

от една седмица не съм се спряла да обикалям за тетрадки и гримчета, все пак ваканцията е към своя край1!!1!11

Супер фен Аватара на per-dead
    Кой ти мисли за училище баш в разгара на лятото? Аз след няколко дни заминавам на морето да се блъскам в погото, тя тука за даскало седнала да говори. Даже и тетрадки няма да си купувам. Миналата година изобщо не писах в тях и таман ши спестя някой лев.

Не, не съм от 1-ви до 4-ти клас! ;дд По правописа не ви ли направи впечатление, че третокласникчка - четвъртокласничка няма да пише така?! ;дд Завърших на 15-ти юни даскало! ;дд И ще ползвате от миналата година тетрадките? Вие пък хептен не сте писали! Или пък не сте си показвали тетрадките! ;дд Но говоря за това, че щеше да ми е интересно да прочета как другите ученици се гласят за училище! Просто от чисто любопитство.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    На кого му пука за училище сега (или по принцип). На изчезване са хората, които учат през лятото, като мен например, но аз не уча за училище, а за себе си.

Виж, то не е да учиш през лятото. Това си е лятна ваканция и през нея не се учи. Просто питах дали се подготвяте за училище като това да си купите раница или чанта и тетрадки, а и дали към края на ваканцията /13-14 - ти септември/ няма да си отворите старите тетрадки, АКО ги пазите и просто да прочетете два - три реда. Стига сте казвали "Не ми се учи!" или "Кой ти мисли за училище?" като със сигурност родителите ви си мислят, че поне малко образование ще получите!!! Но ... в някои държави образованието се плаща, а тук е безплатно. И вие вместо малко да си седнете на задниците и да прочетете поне 1 / 2 - ра от книгите за лятото сте по цел ден на компютъра! Вярно е, че сме лятна ваканция, но можете да погледнете поне списъка със книгите и да прочетете някой мит / легенда / разказ , който са ви дали, а НЕ цяла книга! Хора, не знам какво искате да работите, но нямате добро бъдеще като не ви се учи. И то НЕ през ваканцията, а през учебната година ... :/

Виж, то не е да учиш през лятото. Това си е лятна ваканция и през нея не се учи. Просто питах дали се подготвяте за училище като това да си купите раница или чанта и тетрадки, а и дали към края на ваканцията /13-14 - ти септември/ няма да си отворите старите тетрадки, АКО ги пазите и просто да прочетете два - три реда. Стига сте казвали "Не ми се учи!" или "Кой ти мисли за училище?" като със сигурност родителите ви си мислят, че поне малко образование ще получите!!! Но ... в някои държави образованието се плаща, а тук е безплатно. И вие вместо малко да си седнете на задниците и да прочетете поне 1 / 2 - ра от книгите за лятото сте по цел ден на компютъра! Вярно е, че сме лятна ваканция, но можете да погледнете поне списъка със книгите и да прочетете някой мит / легенда / разказ , който са ви дали, а НЕ цяла книга! Хора, не знам какво искате да работите, но нямате добро бъдеще като не ви се учи. И то НЕ през ваканцията, а през учебната година ... :/
    Пст, дрогираш ли се?
    П.С. От заглавието на темата ми стана ясно, че ще се правиш на интересна. Не ти се получава, откажи се.
    Последно редактирано от Скорпион : 07-31-2015 на 13:27

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Ти си на 12, нали?

И сега ти предстоят изпити в седми клас?

Повечето потребители на форума са по-дърти от теб. Голяма част са завършили.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Не че нещо, но защо трябва да правиш някакъв задълбочен анализ, само защото някой не е на същото мнение като теб?
    И какво те интересува кой какво прави, като цяло? Недей да даваш напразни акъли и гледай себе си

xDD Завършила на 15сти юни, ше ми дава акъл кво да прая аз със свободното си време. Цял месец бачкам, само идната седмица съм в отпуска. Ти си тая, която седи пред компа и дава акъли по форумите. Не съм на мнение, че лятото ми е дадено да чета 1-2 реда от тетрадките, в които даже не съм и писала, защото съм абсолютно най-несериозния ученик в НАГ. Но на теб ако ти се учи - учи, бе, ма си спести моралистките поучения.

И ако беше толко начетена можеше да пресметнеш една проста сметка, че 45дни не са два месеца. А и август месец сега започва. Тогава обикновено се ходи на море и се купуват плажни чанти, а не училищни такива.
    Извода е , че си дебил, който търси умишлено конфронтация.

П.С.
    Здравейте. Това е моята първа тема свързана с училището! На мен лично ми се струва малко странно да направя тема за училище като го МРАЗЯ толкова много! Тук ще си споделяме!
    Сега ще те просветя. Има една опцийка- Виж форумни мнения. Ай ся, чиба.
    Последно редактирано от Скорпион : 07-31-2015 на 13:28

Щом говори за митове и легенди вероятно е 5-ти клас.

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Щом говори за митове и легенди вероятно е 5-ти клас.
    Добър опит, но аз я слагам 6 за 7 клас.

Ммм,не знам. Легенди и митове се учат в 5-ти клас.

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Ммм,не знам. Легенди и митове се учат в 5-ти клас.
    Както и 9, но няма начин да е за 9-ти клас.
    5-ти клас вече не помня какво сме вземали.

Banned Супер фен
    Хайде на очилище!

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Аве хора, нормални ли сте, моля ви. Гледайте си живота и рахата. Когато станете 11-12 клас и е време за кандидатстване, тогава е неизбежния момент. Засега се наслаждавайте на подрастващите си години забога.
    мъжко съм

Хора, преди е имало доста такива теми, на които всички отговаряха с "Купих си еди какво си и ... ", а сега всички сте песимистично настроени! Що? :/ Не знам какво ви пречи темата като и преди е имало такива и то не една или две. Пък и като не ви харесва просто не давайте мнението си и толкова! Няма нужда веднага да тръгвате със лошо!

Хора, преди е имало доста такива теми, на които всички отговаряха с "Купих си еди какво си и ... ", а сега всички сте песимистично настроени! Що? :/ Не знам какво ви пречи темата като и преди е имало такива и то не една или две. Пък и като не ви харесва просто не давайте мнението си и толкова! Няма нужда веднага да тръгвате със лошо!
    Ами, може би авторите на тези подобни теми не са ги пускали в разгара на лятото и след това не са давали акъл на хората, които са решили, че лятото е за тотална отебавка на даскалото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си