- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подготвяте ли се за училище?
Здравейте, тийнове ученици!29-ти юли е и скоро идва училището. Два месеца от ваканцията минаха и ние още не можем да повярваме колко бързо минава лятната ваканция. Таа ... въпросите ми към вас са :
Подготвяте ли се за училище?
Купихте ли си вече : раница / чанта, тетрадки, химикали и т.н.?
А някакви дрехи и гримчета?
Пишете за всичко купено за училище, а и как се подготвяте със уроците. Т.е. припомняте ли си нещо по уроците?
Не мисля,че някой изобщо преговаря нещо преди 15 СептемвриЛека полека ще започна да си купувам раница,тетрадки..понеже предпочитам по качествени тетрадки и принадлежности и не искам да се блъскам септември месец :д
Да, уча денонощно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ученически принадлежности имам,дрехи и учебници ще си взема по-натам. Има още месец и половина. Чета "Тютюн",дългата версия,ако това е някаква подготовка.
от една седмица не съм се спряла да обикалям за тетрадки и гримчета, все пак ваканцията е към своя край1!!1!11
Кой ти мисли за училище баш в разгара на лятото? Аз след няколко дни заминавам на морето да се блъскам в погото, тя тука за даскало седнала да говори.Даже и тетрадки няма да си купувам. Миналата година изобщо не писах в тях и таман ши спестя някой лев.
Не, не съм от 1-ви до 4-ти клас! ;дд По правописа не ви ли направи впечатление, че третокласникчка - четвъртокласничка няма да пише така?! ;дд Завърших на 15-ти юни даскало! ;дд И ще ползвате от миналата година тетрадките? Вие пък хептен не сте писали! Или пък не сте си показвали тетрадките! ;дд Но говоря за това, че щеше да ми е интересно да прочета как другите ученици се гласят за училище! Просто от чисто любопитство.
На кого му пука за училище сега (или по принцип). На изчезване са хората, които учат през лятото, като мен например, но аз не уча за училище, а за себе си.
Виж, то не е да учиш през лятото. Това си е лятна ваканция и през нея не се учи. Просто питах дали се подготвяте за училище като това да си купите раница или чанта и тетрадки, а и дали към края на ваканцията /13-14 - ти септември/ няма да си отворите старите тетрадки, АКО ги пазите и просто да прочетете два - три реда. Стига сте казвали "Не ми се учи!" или "Кой ти мисли за училище?" като със сигурност родителите ви си мислят, че поне малко образование ще получите!!! Но ... в някои държави образованието се плаща, а тук е безплатно. И вие вместо малко да си седнете на задниците и да прочетете поне 1 / 2 - ра от книгите за лятото сте по цел ден на компютъра! Вярно е, че сме лятна ваканция, но можете да погледнете поне списъка със книгите и да прочетете някой мит / легенда / разказ , който са ви дали, а НЕ цяла книга! Хора, не знам какво искате да работите, но нямате добро бъдеще като не ви се учи. И то НЕ през ваканцията, а през учебната година ... :/
Не че нещо, но защо трябва да правиш някакъв задълбочен анализ, само защото някой не е на същото мнение като теб?
И какво те интересува кой какво прави, като цяло? Недей да даваш напразни акъли и гледай себе си![]()
xDD Завършила на 15сти юни, ше ми дава акъл кво да прая аз със свободното си време.![]()
![]()
Цял месец бачкам, само идната седмица съм в отпуска. Ти си тая, която седи пред компа и дава акъли по форумите. Не съм на мнение, че лятото ми е дадено да чета 1-2 реда от тетрадките, в които даже не съм и писала, защото съм абсолютно най-несериозния ученик в НАГ. Но на теб ако ти се учи - учи, бе, ма си спести моралистките поучения.
И ако беше толко начетена можеше да пресметнеш една проста сметка, че 45дни не са два месеца. А и август месец сега започва. Тогава обикновено се ходи на море и се купуват плажни чанти, а не училищни такива.
Извода е , че си дебил, който търси умишлено конфронтация.
П.С.Сега ще те просветя. Има една опцийка- Виж форумни мнения. Ай ся, чиба.
Последно редактирано от Скорпион : 07-31-2015 на 13:28
Хайде на очилище!
Аве хора, нормални ли сте, моля ви. Гледайте си живота и рахата. Когато станете 11-12 клас и е време за кандидатстване, тогава е неизбежния момент. Засега се наслаждавайте на подрастващите си години забога.
мъжко съм
Хора, преди е имало доста такива теми, на които всички отговаряха с "Купих си еди какво си и ... ", а сега всички сте песимистично настроени! Що? :/ Не знам какво ви пречи темата като и преди е имало такива и то не една или две. Пък и като не ви харесва просто не давайте мнението си и толкова! Няма нужда веднага да тръгвате със лошо!![]()