- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- колко процента от жените имат гадже или съпруг
Вие всички сте идиоти толкова сте слепи направо сте ми смешни.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Раздаваш снимки на Ива ли ? Интересно ми е как изглежда.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
имате ли оная снимка в която е гола в едно езеро в пълнолуние където луната се отразява в водата и и се вижда косата
много е хубава разменям я за 3 нейни снимки и 2 карти югио искам много добри примерно гърнето на алчността или джинзо
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
МОга да ти дам голата, стига да не те притеснява, че лепне, много, не знам причината
кои карти югио предлагаш
това се нарича пиратствоискам оригинални с холограма
имам тъщата на екзодия![]()