- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Какво ще правя без 13*4!![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не се влюбвам.![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Тогава ще те влюбя в мен, за да стане първото ;д. Особено след като вече съм сигурен какво си ;д.
Не знам, ама все ме сравняваш с едни образи, в които е лесно една жена да се влюби. Ти си знаеш защо ;д.
Corb ti nqmash sram.... Opitvash se da se haresash na vsichki samo mi e interesno sled kato momichetata i dreama kum koi ot drugiq pol shte pochnesh ? Papugai ? Pesho ?
Btw kakvo stana s iva ? nali si bqhte lika-prilika ?
Oh gorkichkiq ... Mnogo poetichen li stana che da q otblusnesh ?
Забавно.
Добре, защо искате да знаете кой е dreamwalker? Ами ако не е някой друг от форума, а е просто тя, както ти си ти, аз съм аз, готов ли си да се извиниш публично? А и не смятам, че драстично ще се промени живота ти, ако случайно се окаже, че dreamwalker е някой друг от форума.
Rafa7a, това горното към мен ли е насочено, към някой друг или към всички?
Все пак ще дам своите отговори (за пореден път*) по поставените въпроси:
По първия въпрос - защо искате да знаете кой е dreamwalker?:
Отговарям единствено за себе си - искам да знам от чисто егоистично любопитство. Не веднъж съм споделял тук пред всички + чрез ЛС до различни хора, в т.ч. и самия/самата dreamwalker, че имам подобна (по-скоро негативна) черта.
По втория въпрос - Ами ако не е някой друг от форума, а е просто тя - визирайки "синеоката фотографка" в няколко мои съобщения във форума от преди два дни, допускам точно това. А вчера на ЛС до dreamwalker, дори конкретизирах малко по-подробно за кое момиче го/я смятам. В резултат на това получих отговор напълно в негов/нейн стил - неясно съобщение, което не успях да схвана (признавам си). В тази връзка отговарям на въпроса ти (готов ли си да се извиниш публично?), че не намирам логична необходима причина да го правя.
По отношение А и не смятам, че драстично ще се промени живота ти, ако случайно се окаже, че dreamwalker е някой друг от форума. - така е. Същият отговор важи и за въпроса по-горе (в случай, че този му/й профил е единствен за форума). Както написах вчера вечерта:
haritov е напълно прав (с коментара си от преди няколко дни), че човечеството от древни времена е проявявало огромен интерес към необяснимото, към мистериозното, към загадъчното... Това е кодирано в човешката ни природа.
Колкото до мен - след като задоволя любопитството си, то бързо губя интерес (за добро или лошо). dreamwalker дори да се окаже най-красивото момиче/жена на тази планета (и отвъд нея), то аз единствено ще изразя възхищение по отношение красотата й и... нищо повече. Виждаш ли, от разменените приказки с него/нея аз нищо добро не съм видял. Дори, напротив. Това ще отрови и всякаква бъдеща възможност за комуникация с него/нея (независимо дали в крайна сметка ще се окаже най-готиния човек във форума). От това, което съм видял от него/нея, аз нямам положително мнение. Той/тя не ми харесва по начина, по който общува (с мен) тук. Може в реалния си живот да е много добър човек, готов да окаже помощ на всеки човек и всяко животно, но... + предполагам, че и той/тя самият/самата има подобно негативно мнение за мен.
Е, мисля, че най-най-накрая отговорих възможно най-ясно по горенаписаните въпроси.* (:
* забележка: dreamwalker вчера, малко преди теб, за пореден път бе отправил/а същите:
бтв: Rafa7a, не е характерно за теб да си болдваш текста...