- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Е, когато го напише (dreamwalker) - тогава. Аз вероятно ще го прочета по някое време утре, през деня. (:
Че сега смятам да ходя да вечерям, а след това да лягам да спя - утре отново трябва да се става в 06:30 ч. за работа... :/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добро утро...
или по-скоро Добър ден (на всички четящи тез' редове)! (:
Чувствам се... не много добре... :/
Или съм настинал, или наистина съм развил някаква алергия към полените... :/
Носът тече, кихам, а за капак - и кашлям. И се будя уморен - липсва power-a, май адапторчето за зареждане на биобатериите ми нещо се е повредило и не бачка както трябва.
А навън времето е безоблачно и супер слънчево - де да лежах сега на опънат хамак, вързан за две дървета, някъде и под шарена сянка...
btw: гледам, че има следи от незаконно пребиваващи лица в Обителта ми... :Д :Д ;Д
бухай кармолис
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Днес се чувствам малко по-добре от вчера - хремата и кашлицата понамаляха, а и преди малко джуснах две кафета едно след друго на екс, та... да, в момента съм с леко приповдигнато настроение. (:
Ама има и работа за вършене... :/
Йеее, първата добра новина за днес - dreamwalker снема вниманието си от мен! (:
За да сме квит с него - и аз на свой ред декларирам, че ще направя същото.
А и сили не ми останаха вече да се занимавам с неговия мистицизъм...
Ние сме много, отърва се от един, не отваряй шампанското предварително.