- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
понякога се чудя някои пишещи тук какво и пред кого доказват
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
еми господ ни гледа все пак
аз мисля че повечето хора живеят да се докажат пред него
така си обеснявам някои неща
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Докато получавам това съобщение, отговор няма да получиш.M**** е избрал да не получава лични съобщения или не му е разрешено. Следователно не можете да му/й пратите лично съобщение.
П.П. Нищо няма да ти стане да ги разрешиш за 1 час. Едва ли си най-великият на света, че всеки да започне със спам ЛС-та. Пък и сам го твърдиш, че не си, т.е. нищо няма да ти стане толкова.
Поздрави !
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Аз - M**** - Отшелник Първи, обявавам Седмица на Отворените врати в моята Обител. :)
Отправям любезна покана към всички потребители на форума да заповядат в скромната ми темичка. :)
През Седмицата на Отворените врати (08.06.2015 - 14.06.2015 г.) Правилата на достойно поведение важат единствено за мен и никой друг!
В допълнение - всеки един посетител през този период ще може да отправи тук или чрез ЛС своите псувни и забележки към мен. (((:
А доброжелателите - ако има такива, ще могат да изпратят своите благопожелания.
Завършвам с пожелания за успешна, ползотворна нова седмица! :)
Такова желание да ти обръщат внимание намеква за някви сериозни проблеми
е що ве той си пише за себе си а не за другите
и го разбирам напълно уърд е много бъгава програма така че е нормално да си води бележки в някакъв форум
И аз си водя бележки тук, но си ги пращам на ЛС, за да не се излагам пред непознати.
Развеселихте ме! (:
Мне, отговорът е прост - мега скучая, пък и темата ми почна да замира - само се чете, без да се пише в нея. Целта ми е да я поразмърдам. (:
А и всеки си има роля в този форум. (:
Пример: papugai - непоправимият коцкар-естет. Знае как да дърпа рокличките/плитките на момичетата тук, без те да му се сърдят.
Аз - Единакът-отшелник.
pe6oskeiborda - забавният трол.
SHPAIdURmeN - провокаторът
и т.н.
бтв: papugai, аз лично съм на мнение, че всеки, който дневно поства тук повече от 15-20 съобщения, нещо му куца в социален аспект.
И се чудя как ти - само до преди месец бе с навъртени около 7700 коментара, а днес вече си достигнал 9200...
С този темп - до Нова Година ще си с около 18000... (:
Да не се опитваш да превъртиш брояча? (:
Последно редактирано от M**** : 06-08-2015 на 11:49
В мои 10 коментара пиша по-малко, отколкото ти в един, а дори всичките ми взети заедно съдържат по-малко информация, отколкото ти даваш за седмица.
Това е, че навсякъде пишеш едно и също... и обикновено не е свързано със същината на темата, а съобщението ти представлява отправена закачка към предходно-разписала се потребителка.
Поне в 99,99999999999999999% от коментарите ти е така - изключае настоящата тема, където момичета рядко се разписват. :Д
Ако ти спреш да пишеш в темата, ще дойдат момичетата, тогава поне един от нас ще е доволен.
Целта ми е да се нагодя по такъв начин, че хем аз да съм в темата, хем и момичетата. Тъй като от самото начало липсват тук - аз се самопренастройвам и пробвам отново. И така, докато не се калибрирам по начин, по който да се харесвам на останалите.
До този бъдещ момент - проба -> грешка -> проба - грешка. (((:
М, не си струва да се занимаваш с такива заядливци на дребно. Убеден съм, че чичката е перфектен и няма никакви проблеми ;д.
Иначе много се радвам, че си решил да си отпуснеш малко душичката ;д (напълно сериозен съм). Но ти се сърдя, че мен не си ме описал ;/.
ето каква е далаверата
стъпка 1 почни да тренираш и гледай да ядеш здравословни храни колкото можеш да качиш мускули и свалиш мазнини
стъпка 2 излез навънка
стъпка 3 заговори някое момиче и я питай дали иска да правите секс
ако не се получи се върни на стъпка 2
стъпка 4 еби я
стъпка 5 искай й номера да се свържете и да се ебете пак в бъдеще
изобщо не е трудно един приятел имаше голям проблем с аутизма не можеше да се държи като човек затова го режеха ама беше голям красавец и откакто му казах за това почна да ебе много![]()
ебаси мислех че поне ще го е срам ама след няколко пъти даже не го беше срам да еба роботаей така се прави а не ония глупавите там пикап артисти които само се правят на интересни и накрая нямат истински приятели щото никой не харесва тъпанари
![]()
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 06-08-2015 на 14:48
стъпка 2 де обърках се![]()
Значи е навън, заговаря момиче, което му отказва и следващата стъпка е да излезе пак навън.
Не трябва ли преди това да влезе вътре ?
П.П.
Не се заяждам, правя го за доброто на М, трябва добре да му е обяснено, защото той е начинаещ в това.
е ся не съм програмист все пак вие сте умни хора но не е добре да се заяждате за такива дребни неща човек трябва да вижда голямата картинка
мисълта ми е да заговори пак момиче
Пропусна да му обясниш как да разпознае кое е момиче.
сигурно това може да го намери в някое другo A.P.I. ;] щото е лоша практика да пишеш кода за нещо което има някъде написано нали така хакерче![]()
Не знам какво е A.P.I. , освен ако е свързано с Опа и мятане на салфетки, от това вече разбирам
тука не мога да ти помогна това ми го издиктуваха
едит пишело се API