- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
По-интересният въпрос е защо го е добавила на първо място.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ако доктор куин лечителката дойде тук да си пуска снимките за да раздвижва темата ще я призная за турбо мацка
ебаси ве защо моята тема не е толкова популярна
миро завиждам ти
http://www.teenproblem.net/forum/sho...ва-тема
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 06-18-2015 на 21:35 Причина: беше се бъгнало
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
скатев винаги е казвал че си пълен ненормалник
кво повече да го питаме?
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Е, как какво следва...
Просто е - всеки почва с "офф, умори мЪ".
Но при мен е в сила следната закономерност - "с мен - лошо, без мен - още по-лошо". Преди седмица проведох експеримент, вслушвайки се в твоите думи да спра да се разписвам и... - темата ми умря. Буквално. Замина на втора страница... :/ Никой не искаше да пише, въпреки че и аз не пишех.
Та, така - "с мен лошо, без мен - по-лошо". (:
Аз говоря за общия случай. В този конкретния пак си се вкарал в крайност и си оплескал нещата, макар и по различен начин.
Трябва малко да си слагаш цедка на устата, не може да говориш всичко, което ти дойде на ума. Предполагам, че имаш много неща за изговаряне, но трябва да се съобразяваш. Трябва ти приятел според мен, с който да говориш по всякакви теми на по бира или просто ей така. Но и той едва ли ще те изтрае, ако го раздаваш в същия дух ;д.
Абе малко са съмнителни наистина, защото М знае къде живее скатев.
Последно редактирано от Corb1225 : 06-19-2015 на 17:58
Започва да става интересно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.