- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
на купон рядко може да намериш качествен алкохол камо ли пък храна.
Значи си ходил на различен вид купони. Или просто твоят кръг не пият.
На купоните, на които ти ходиш може да е така, на моите сервират стриди, трюфели и се лее Кристал.
Пие се на моя вид купони. Не знаеш младото поколение на какво е способно. Още от 14 годишни почват да се каляват.
Зависи. Някои порастват по-рано. А като станат на 30 черният им дроб прилича на 45 годишен.
Ако на 30 не си си съсипал здравето, значи въобще не си живял.
ако шопска салата съм я държал два дни на слънце, ще ферментира ли
Опа, май съм счупил форума...
Наблюдават се повсеместни сигнали за липсващи теми и коментари във форума. :/
Дали не е по моя вина?
Вчера се навърши месец от доброволното ми изгнание тук, в Кофата, а дори аз не успях да присъствам на събитието...
Възможно е форумът да се е разлютил и в знак на обида да си е самопричинил един Black Friday (Черен Петък) - резултатът... амнезия, бели петна и т.н..
Явно Teenproblem.net така се е отрязал с некачествен алкохол, че сега липсват не само коментари, а цели теми, писани вчера... :/
![]()
![]()
![]()
Липсват ми коментари, липсваше ми и целият форум в 2:30ч. през ноща.. странна работа.
Всъщност аз съм виновен за случилото се, признавам си. Една потребителка ми се зарече повече да не си изтрие мнение, а аз настоявах да махне едни определени. Е, накрая съдбата реши да се намеси.
Ааа, не знам...
Все си мисля, че аз го счупих (форума) - наближава РД-то ми, съответно силите ми се увеличават + Светът вече навлезе в периода на зодиакалните Раци! (:
Абе, ти да не си глобала? Тоя индивид имаше към 400 изтрити акаунта, стана ми жал за него![]()
pe6oskeiborda, брат, ти тук ли си? (:
Питам, щото се сетих нещо, което исках да те питам преди няколко дни...
Та въпросът ми е - брат, ти алфата на колко бета версии си? (:
Всъщност - ти сигурен ли си, че не си бета версия на StringTheoryPracticist, а останалите претенденти пък да са твои гама версии?
Че онзи ден попаднах на коментар от гореспоменатия потребител, в който той пише следното:
И сега се чудя дали ще има и делта версии в тоз' форум?Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
лъже тъпанара му с тъпанар
не е първия човек който казва че съм негов фейк
ламинатора също го беше казал но тогава беше истината
ама сега тоя акаунт ми стана главния
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Ламинатора?
Тоя го чувам за пръв път, ама тук постоянно изплуват отдавна забравени потребители, та... няма да се изненадам, ако и такъв е налице...![]()