- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
@всички:
Хора, тази вечер исках само да ви предупредя, че не е добра идея да си споделяте личните данни насам-натам, особено публично - по форуми и т.н., а вие взехте, че се филмирахте и почнахте с фантазиите и делюзиите*. :/ :/ :/
*както един/една потребител(ка) тук много обича да използва тази думичка...
Не съм искал да ви обзема параноята, а само да ви предупредя за рисковете от разпространяването на лична информация през Интернет.
Но май сентенцията "Блажени са невежите" се оказа вярна... :/
Предполагам, че визираш сентенцията - "Блажени са невежите"?
Ако да - то давам ти пример: 99% съм убеден, че днес едно момиче, което преди около 2 часа се разписа в темата за Чувствата, се е филмирало заради моите коментари от по-рано. :/ :/ :/
А не съм искал да я плаша, не искам и да има неспокоен сън заради моите коментари.
Може ли да поясниш, че не разбрах какво намекваш? (:
Oстави, остави, няма да стане мачът.
/едит : ако беше за мен.
Разбрах защо М се страхува да си каже рождената дата. Защото ще научат къде живее и ще му се случи случката от този клип:
![]()
http://zamunda.net/info?id=NDQ3NDgye...NTExMzUy&hit=1
ako искаш да опознаеш шмодката
Добър вечер и на теб, papugai! (:
Гледам, объркал си датата с 1-ви април, та си пуснал шега, на която признавам си се вързах. :Д
Първо се чудя, защодо ника ми, в посочения от теб цитат, води към коментар на Rafa7a и второ - линка на замунда, който си посочил, не работи... :/
бтв: следва минутка за безплатна реклама
Хора, след два дни Кръчмата на бай ви Пешо бележи месец от откриването си.
В тази връзка й правя безплатна реклама, като ви каня да заповядате на следния --> адрес <--. (:
Едит: гледам линка вече работи, та редактирам... (:
Последно редактирано от M**** : 06-28-2015 на 19:18
Какво прави ЕГН-то, М****?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Здравей, dreamwalker! (:
Какво имаш предвид с въпроса ти, че не успях да го разбера... (:
btw: как се сети за мен? (:
Отдавна не си писал(а) тук... :/ Как си? Какво правиш? ...
Как се казваш? На колко си години? Имаш ли деца? Учиш ли/работиш ли? :Д
Колкото до мен - аз лично се опитвам да разбера какви са тия "домове" на планети и планети в зодиакални съзвездия, които различните му сайтове за натални карти ми избръщолевиха преди малко. :Д