- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Изнервен съм... :/ :/ :/
Мразя се, когато съм в подобно състояние. :/ Не се понасям...
Но няма как да не съм изнервен, когато някой откровено ме лъже. Мразя лъжата - това е нещото, което ме вади от строя.
За благородната лъжа съм склонен да правя изключение, но случаят не е такъв. :/
Хора, отправям молба към вас - моля, поне когато целенасочено решите да ме лъжете, то да си записвате на листче хартия или компютърен файл споделените с мен думи. Защото аз помня и не ми е приятно да ви ловя в лъжи. Товаря се с негативни емоции, а не искам.
Ако не може да комуникирате без да лъжете - моля, не общувайте с мен!
Благодаря ви!
хахаха
болен мозък?
дримок пиши си на листче ве
бъди традиционалистка
и аз съм си писал с дримока, тя ми каза че е фотографката ама после се оказа че е плешив чичко ама не съм го правил на въпрос
Добрата новина (за мен) е, че вече съм спокоен и неприятното чувство остана в миналото. (:
Колкото до Ислямския джихадист - не мисля, че ще се разписва повече в тази тема. (:
Надявам се да си ръси провокативните коментари по другите теми - за моя изненада има хора, които им се радват... за разлика от мен.
Достигаш нови висоти на абсурда.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
на тебе не ти ли е забранено да пишеш в тая тема
п.с май някой е забравил да напише нова точка от устава
Не смятах, че ще е нужно да осъвременявам отново Правилата за достойно поведение в темата...
Надявах се, че ще прояви тактичност и няма да се осмели да се разписва повече тук, особено след като вече е уведомен(а), че не е добре желан(а)...
Все пак ще проявя търпение и ще проследя дали ще продължи да лее своята неприязън към мен и ако продължава, то утре може би ще редактирам Правилата...
/истина е, че и леко ме мързи да правя поправки по тях.![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.