- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Ахахахаха.
П.П. Продължавай, интересно ми е да чета за dreamwalker.
Последно редактирано от dreamwalker : 07-02-2015 на 20:30
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ама аз се интересувам от теб лично. Дримока е просто пречка.
a може да е някоя печка
замисляли ли сте се че може да е дърта циганка
много хитри животни ей! имал съм си работа с тях и за малко да изгубя къщата си
всички само за нея говорите а дъртите циганки само това искат
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
играеш трето ниво май а хитрушо
знам ги аз тия номера все пак една от роднините ми е дърта циганка![]()
те не се минават целта е да играеш едно ниво по-нагоре от мишената
първо ниво е праволинейно наивно мислене
второ ниво мами някой от първо ниво
трето ниво мами някой от второ ниво като го лъжеш че си първо ниво и така
обикновено хората са първо или второ ама второ предимно по инстинкт и без да осъзнават щото по природа сме лъжливи копелета инстинкт за оцеляване все пак![]()
Последно редактирано от Corb1225 : 07-02-2015 на 21:48
Не, не. Не ги уеднаквявам нещата. Аз не казвам, че мнението й няма стойност, а че няма мнение![]()
Или за каквото и да било и говори за себе си в трето лице, в смисъл... моля ти се.
Не критикувам, отбелязвам факт (само си отвори мненията и виж как всичките са ти по 2 реда макс, а напъните за някакво изразяване на позиция в темата за исляма са просто...), не знам защо се оправдаваш и се опитваш да ме убедиш в обратното.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-02-2015 на 22:28
Къде видя да го твърдя?
Нещо ви убягва мн важен факт - аз не критикувам избора ти да нямаш/да не изразяваш мнение, нито гадая за причините, поради които нямаш мнение (което прави опита ти да отклониш темата и да приключиш въпроса безполезен). Аз само казвам, че нямаш/не изразяваш такова. Толкова.
аха.
Живееш със заблудата, че всеки трябва да се доказва пред теб /дори когато става дума за тийн форум/, защото ти самата имаш подобна потребност.
P.S. Sorry.
Последно редактирано от dreamwalker : 07-02-2015 на 22:48
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.