- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
бтв: аве, докога ще чакам правоохранителните органи най-накрая да закопчаят M*** или Марчо (или там както е), че ми писна да не го чета а да знам че е тука.
За малкото свободно време, което имам, половината от времето (заделено за форума) се похабява заради неговите не коментари... Тоя човек е болен (психически) или е невменяем (или и двете) - няма тема, която да не е прочел, а не се е разписал. Няма тема, която не е разнищил от стр първа до стр триста+, няма нещо което да не знае за някой потребител, дори адреса му, няма женски профил на който да не е писал лично съобщение...
Има ли модератори в този форум? Не може ли да му дръпнете шалтера?
Последно редактирано от LoadRunner : 07-08-2015 на 18:40
Не е като да не съм чел глупости, ама това горното...
Вместо да отправи негативно послание, LoadRunner-a ме усмихна до уши.
Човече, това че ти бавно вдяваш текста на коментарите писани тук и там, не е мой проблем.
Не те обиждам, защото има хора всякакви. И колкото да са редки, то има и откачалки като теб, на които им се привиждат еднорози, покемони и други несъщестуващи неща.
Но може и да съм в грешка - и ти да си писател-фантаст. Добре знам, че е едно от двете - или си психично болен, или си фантаст, ама кое е... Оставям останалите да решат.![]()
Започнал си да говориш за себе си във второ лице, преди си говореше в трето. Луд човек.
Гезундхайт
М****, кой цвят предпочиташ в момента ?
Кой живот повече ти допада ? (според твоите разбирания за живота)
Шофираш ли ? Ако, да, обичаш ли бързите скорости ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Здравей и на теб!
• Кой цвят ми харесва или кой цвят ми харесва точно сега?
По принцип ми харесват опростените цветове, по-точно: харесвам тъмно синьо (тип кадифено), тъмно зелено (тип кадифено отново).
По отношение какъв цвят дрехи си подбирам - изчистени черни/тъмно-дънкови сини, сиви (тъмен или светъл нюанс) или бяло-сини.
Обобщено: харесват ми студените цветове: син, зелен, както и основните: черно и бяло. Цветове като червено, оранжево и жълто не ми харесват.
• Идеалния живот си го представям така: да имам достатъчно пари, за да се чувствам финансово обезпечен, да имам къща нейде сред планината, на някакво атрактивно място с хубава природа и малко поточе, което да минава през двора ми. Къщата да е в болярски стил - да е голяма, а дворът да е ограден със стабилен зид. Сградата да има две открояващи се части - в едната да живея аз (и която да е оборудвана по подобаващ хубав и стилен начин), а другата да е тип хотелски стаи - за да мога да приемам туристи. За предпочитане - скандинавски туристи (нациите от този полуостров винаги са ми харесвали като хора). И да - аз да бъда управител на тази къща за гости. (:
• Не шофирам, въпреки че имам тапия (и то не за една категория).
Като малък си мислех, че бих се кефил да летя с голяма скорост, но от 17-18 годишен възприех коренно различно разбиране и не, не ми харесват бързите скорости. Имам си правило - "Бързай бавно". С годините все повече се уверявам колко правилен за живота е този израз. (:
Добре, добре, доооооооооообре! (:
Чувствам се хем уморен от многото днешна работа, хем зареден с приятно чувство на енергия от хубавата хладна вечер, по която се прибрах! (:
Най-накрая отново лек хлад. Дано се запази, та даже ако може още по-хладно да стане - ще бъде супер! (:
Аз с хладното/студеното време проблеми нямам. (:
Добре, добре, доооооооооообре! (:
^ Радваме се на малките неща? Браво, браво.
Последно редактирано от Corb1225 : 07-09-2015 на 22:02
ееее корб веднъж да съм съгласен с тебе
иначе
деба
даже числото в името ти не ми харесва
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
хаха като исус ли
хахахахаха
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
С внимание към детайла! (:
Ефектът на пеперудата - малки трептящи крилца -> мощни урагани. (((:
Но да - леко по-прохладното време наистина ме зареди с огромно количество приятни емоции! (:
Така да мразя горещините... :/ :/ :/
По Коледа стават Чудеса.
Затова се празнува три дни - от 25-ти до 27-ми. (((:
Приятно наспал се! (:
След като вчера окапах още към 21:00 ч., а днес отворих очи малко след 09:00 ч., то в момента се чувствам бодър, повъзстановил силите, след тежката работна седмица... (:
Става ли да се преместя да живея под наем в темата ти?
Как така си се окапал? С какво пишеш тогава? Не, не, по-добре не ми казвай..
Едит: сори, не съм прочел хубаво. Не ми обръщай внимание.
Последно редактирано от Vanchhh : 07-11-2015 на 09:02
Преди броени минутки сЪ прибрах. (:
Настроението е доволно добре! (:
Чак не ми се ляга - зат'ва ще го добутам до 02:00 ч. и тогава ще бягам към кревата. (((:
на кръгЪл час ли си лягаш?
/неграмотност на маХ
Последно редактирано от pandabear : 07-11-2015 на 22:15
възможно е. алкохолът винаги вреди повече, отколкото помага.
случвало ми се е, иначе не бих изразила мнение.
/не се засмях, явно съм лишена от чувство за хумор.