- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
знам ли...на мнение съм, че е леко смотано да си броиш чашките.
само частични, но дори и тях съм успявала да навръжа някак след това.
(:
А какво предпочиташ: бира (жива, наливна, бутилирана в бутилка - стъклена, бутилирана в бутилка - пвц, кенче), уиски, ракия, водка, ром, джин, вино - червено, вино - бяло, вино - розе, газирано вино? (:
Как би ги степенувала горните?
Аз бих ги подредил така:
1. Бира - че в горещините помага, а и за бъбреците е полезна! (:
1.1. Бирата да е "жива" или в стъклена бутилка. (:
2. Вино
2.1. Виното да е червено или бяло. Розе или газирано много много много рядко пия.
3. Уиски
3.1. Уиски с кола или със содичка/газирана вода разредено. (:
Само още някой да е казал вино, кълна се, ще го ударя с нещо тежко.
Много лоши спомени. И то спомени е много силно казано.
червено вино
наливна бира
ракия
ром
уиски
джин
водка
ту мъч пиянски диалог стана.
а пък аз си пия портокалово фрешче в момента...
лека нощ (:
Хвърляй го през джама, само гледай да не е на някого на главата.
Не близвам такова повече аз!
Аз по принцип имам ниско кръвно, та с червеното винце влизам в нормата. (:
Спокойно пия две чаши по 200 мл. без някакъв сериозен ефект, освен леко замайване.
Но не съм чак такъв пияница - обикновено го пия спорадично, когато се сетя + по една чаша, че по тв-то казват, че до една чаша имало ползотворен ефект върху тялото, след това... леш.
Кажи ми какъв ползотворен ефект има уиски+кола, ако има такъв. ;д
Има. Не съм редовен пияч и ако не разредя уискито с нещо, то то ми "гори" гърлото. Пък и аз пия по малко количество уиски. Да, бързо влиза, ама тъй като е в малки количества, черния дроб бързо го "излиза". :Д
Резултатът - видимо ободрен, с приповдигнато весело настроение. Е, сигурно ако пиех по повече, то сигурно други ефекти щяха да са налице. (:
Приповдигнатото настроение се получава почти с всеки вид алкохол. То това си е ясно хахаха. :]
Безметежно...
Нищо не ми се прави. Искам да мързелувам! (:
Я, сега ми направи впечатление, че темата за Обителта ми е оценена от някой с максималните 5 звездички! (:
Чудя се на кого дължа тази чест, а също защо го е сторил? (:
Благодаря за оценката! (:
пич явно аудиторията те харесва ;]
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Нали знаеш че хората обичат да съчувстват, биг брадър се печели само най-големите лъжци, ревльовци и страдалци. Да търсиш сачувствие няма да ти изпълни мечтата на живота, жена да ти пише аххах. Стратегията ти със съжалението.. ти е единствения коз с който да задържиш вниманието на "хората", жалко че е за кратко.
това че ти е неизвестно на теб не значи че е неизвестно за науката ;]
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР