- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Пак съм аз - ново включване! (:
Не е истина колко (много) неща имам да върша, а от тази жега ни едно от тях не ми се прави... :/
А времето си тече ли тече...
Ех, скука, скука... :/
Благородно завиждам на всички, които в момента си прекарват времето по-добре от това да гледат тв и да цъкат безцелно в Интернет. (:
Но както се казва - "Всяко зло, за добро!". (:
Точно безцелното ровене из ИнтернетА ме доведе до тази лампа за настроение и... май скоро ще си взема такава! (:
btw: о, да, щях да забравя - чудя се основният ми конкурент тук, в Кофата - kaRamella, кога ще ми overwrite-не коментара, с неин в темата за животинките?! :Р
как беше у чужбинско свари ли да се върнеш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Пробвал съм като малък, но... Ц
бтв: Corb1225, ти сигурен ли си, че не си dreamwalker? Преди време бе водач на листата, но случайни събития те детронираха от трона и предположенията ми се смениха. Така последното ми бе за pandabear, ама май не е тя. А ти отново се появи, когато и dreamwalker се разписа, та... поемаш отново щафетата. (:
22 на Шипка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Игнорираш ли ме, ма ?
Като те питах за морето и дума не ми написа.
Забавляваш, колкото и анархито го прави. Всички му се смеем на акъла, а при теб е подсъзнателно.
Няма и да ти обяснявам как подсъзнанието е двигателя движещ човек, че ще ми се наложи да разговарям със съзнанието ти.
Последно редактирано от ДОТА : 07-22-2015 на 19:55
Хайде нова доза веселие от мен:
dreamwalker, ти NomNomNom ли си?
papugai, dreamwalker-a NomNomNom ли е?
(:
Аз съм papugai, щом още не си го разбрал.