- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аве, как пишете толкова бързо?
Не мога да смогна с четенето и писането...
Чудя се дали за тези няколко месеца с предположения съм познал с някое, но след това да съм преосмислил и да съм го сменил с грешно? (think)
Както и да е - малко понаруших дадено свое обещание към dreamwalker - да не разпитвам за него или нея, та ще спра дотук. Вярвам, че ако той/тя искаше да се разкрие - то щеше да го направи.
Мисли цяла нощ и утре те чакаме с нова порция догадки.
Пас съм.
Сам ти го каза - ако въпросният човек е искал да се разкрие пред мен, то е имал възможност. Щом не го е направил - явно си има причина и съображения.
А аз дори да направя поредно абсурдно или не предположение - има голяма вероятност след това сам да се разколебая. (:
Та, ... за утре имам за вършене всички тези неща, които днес не свърших заради горещината и лекия настанил се мързел в мен. (:
Ти си решаваш, беше много близко, тя заради това не ти казва, видяла е, че лесно се отказваш.
@inewton До коя серия са стигнали Новите съседи по БТВ, че в замунда качват днес 11 от 8 сезон с бг аудио ?
Последно редактирано от ДОТА : 07-22-2015 на 21:20