- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Ти как мислиш?
Разбира се, че...
не (:
Никога не съм си правил регистрация в подобни сайтове, а и все не успявам да се самонавия, поради различни съображения. (:
Аз дори и влизанията във facebook разредих напоследък. Какво да се прави - нямам модерен телефон с лицекнигата на него... :/
![]()
Последно редактирано от M**** : 07-24-2015 на 20:54
Niakoitam се доближава най-много до мен.
Останалите раци са нек'ви фейкове - провери сам/а, ако не ми вярваш. Напиши в гуугъл с какво се характеризират раците, с асцендент рак, и ще се увериш. (:
бтв: моля, прочети ЛС-а ми. Ще се изненадаш от отговора ми (въпреки че ще ми трябва повечко време, за да го спиша). (:
аз напоследък получавам по 10 на седмица онова дете на природата дето може да те замая понякога и то е сред тях![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
абе днеска гледам, домашния любимец умрял и си викам ще го пусна да РИП-ва в обителта на ем, там му е мястото
сигурно е хапнал развалена храна за мишки :/
абе струва ми се че космите на ръката ти и козината на плъха много си приличат :Д
може и да ми се е сторило
п.с. шублера е около 15 санта
ако е умрял от лептоспироза мисли му
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.