- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Внимание, всички момичета/жени да ми пратят ЛС с трите си имена и егн-то. Очаквам да сте го направили до 00:00 часа! (:
Да, това съм аз. (: Изглежда, че успешно съм заблудил всички тук да вярват, че аз съм всъщност Electra, pe6oskeiborda, solo_ и dreamwalker. Особено последните двама са много успешни мои "тулпи". Разменях си хиляди съобщения със своята "тулпа" dreamwalker, за да се вживея в ролята на алхимик. Но истинската ми цел беше да получа колкото се може повече ЛС-та от момичетата/жените в този форум. (:
И в това отношение единствено моята втора поред "тулпа" pe6oskeiborda се оказа успешна. Събрал съм толкова ЛС-та от момичета/жени чрез този профил, че не е за вярване.
Време е и аз да се представя: името ми е Марко Мариовски.
Хора, аз на чужд език, неразбираем за вас, ли пиша или просто вие не можете да четете?
Сигурно поне 20 пъти за тези три години и половина, откакто съм във форума, съм споменал, че освен този, настоящ, постоянен акаунт, съм нямал/нямам друг постоянен профил. Имал съм други временни, но те автоматично са се самозатривали за два дена и половина, т.е. ставали са Guest акаунти. Ако профилът на Electrа е на по-малко от 2.5 дни, то в правото си сте да подозирате, че може да е мой.
Сега оставям на вас и вашето въображение да асимилирате написаното по-горе. :]
Вече си изтрих личните, за да мога да получавам ЛС от другия си фейк акаунт dreamwalker. ;]
Ти да не би да си помислила, че ще пазя твоите съобщения за следващите 10 години, които ще прекарам в този форум, а? Донякъде си права, защото ще си ги запазя някъде, но не и във форума, защото заемат много място. Малко се надценяваш, покемон. :]
Изглежда съм привлякъл нечие анонимно внимание... Явно с нещо положително и/или отрицателно съм станал интересен на Electrа.
бтв:
@mincheto - след час трия изпратения до теб вчера (чрез ЛС) линк към скайп групата. Ако ще ползваш реферал-а го прави по-бързо, след това същият ще стане невалиден. ;]
Уморен... Очите се затварят. Лека нощ!
бтв: това - http://prikachi.com/images/688/8895688a.png , вече е в историята.
mincheto не успя да премине теста за достоверност и доказа, че е поредната нечия "тулпа".