- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
o.O
???
И що, точно ти? Виж, ако най-красивото момиче/жена във форума ме помоли да седна, обещавам да се замисля, помисля и обмисля офертата. Но от твоите пръсти написано - не. :]
Това пък от кога? Последно ти ми досади, играейки ролята на посредник.
Ама как те закопах.
P.S.: продължавам да държа на всичко написано.
В това точно е разковничето - никога няма да може да се определи (особено, когато в допитването участват и други момичета/жени), съответно и аз никога няма да седна на стола. ;]
Ей, покемон, с покемон - що се закачаш с почти два пъти по-възрастни от теб, вместо да отидеш при приятеля си, да се гушкате, да се целувате, да правите някои по-интимни неща (ако вече сте почнали да ги правите)?
Сега лягай да спиш! Сънчо отдавна мина. :]
smile, какъв е тоя наркомански аватар?![]()
А, след като работиш на рецепция, то предполагам ти се налага да контактуваш с чужденци, нали? Е, любопитно ми е какви чужди езици знаеш говоримо?
бтв: и след като работиш по морето, познаваш ли се с Lilanda или Зайче.., или zombolovesu? Тия покемони са също в твоята възрастова група.![]()
Марто, започваш да ставаш много подозрителен![]()
С какво - че питам за заплатата ли ѝ?
Питам, щото искам да направя сравнение с моята - представяш ли си някакъв покемон да печели повече от мен... Ще потъна вдън земя... Поне се уверих, че все още съм в играта. :]
Колкото до другите покемони, за които питах - чел съм им коментарите и просто знам, че са на възраст около нашето, разписващо се тук, джобно "чудовище". :]