- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Преди малко реших да проверя колко от тези 13 човека са все още активни, та:
- 4-ма допреди малко ги гледах онлайн, т.е. не са инкогнито и са били активни в последните три часа. (:
- 5-ма отдавна не съм ги засичал да се разписват във форума. :/
- 1 последно я засякох онлайн преди около месец.
- 3 са в инкогнито режим, но са били активни в последната седмица-две (всъщност 2 от тях дори вчера/днес).
Реално - с 8 от тези 13 съм си разменил много малко на брой съобщения, а с останалите съм комуникирал повече, та дори и по скайп (което автоматично следва да се разбира, че е било отдавна).
На 9 от 13 съм споделил някаква информация за мен, къде повече, къде по-малко.
Останалите съм ги установил по техни коментари във форума (дори единият от тях оня ден искаше да ме пита нещо). (((:
@inewton
Теб, въпреки инфото, което ми прати, не съм те проверявал за достоверност, та... не си в обхвата на програма "Доверие и Достоверност".
Edit:
Има и други трима (извън горепосочения списък), на които съм доверил лична информация. Единия от тях го знам кой е (всъщност поради това с риск за бой (: му изпратих снимка), с другия съм си писал по скайп преди повече от три години, но така и не разбрах нищо за нея, а третият е форумна мистерия не само за мен. (:
Последно редактирано от M**** : 06-14-2016 на 23:49
жалко... аз също съм добър илюзионист и можеше да обменим тактики![]()
И кажи ми драги М****, как бих могъл да ти изпратя съобщение, след като си ми забранил ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN