- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
Питам понеже в друга тема беше написал на някой че е малък и затова няма да му вземеш пари. Оттук допуснах че по принцип взимаш пари за "услугата".
Имам и други въпроси-
1. Във фейсбука ти пише че слушаш метъл. Слушането на метъл музиката не е ли портал за нечисти сили? Това как се вписва с екзорсистката ти практика?
2. Имало ли е демон или нечиста сила досега, която не си успял да изгониш от тялото на своя приемник?
3. Колко екзорсизма досега си провел?
4. Кажи нещо за Митьо Пищова, което не е публично известно.
1. Не слушам метъл! Не съм меломанияк.... Все пак музиката не те определя.
2 Да имало е много, които с подходящите ритуали съм изгонил и такива, които не съм и продължавам да работя с хората. (Папата не се наема да чисти нечисти сили тъй като собствената му душа е нечиста).
3. Към 12тина. Отнемат много време и се изисква силна воля и психика.
4. Митьо Пищова и "принц академик професор маестро Папа Жан" имат модна фирма,в която наемат модели (млади деца като вас) за да ги е*ат после а папа Жан да ги рисува голи. Те нищо не могат да направят защото сключват договор подмамени от добрите условия които предлагат. Ръководител им е Галя (кръстницата на папа Жан), която почитана самият Луцифер...
Митьо пищова е символ на разврата (по-сатанинско от това здраве му кажи) и педофилията, а папа Жан, който минава за виден художник и руски княз (така се нарича), не му отстъпва по нищо!