.
Отговор в тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 368
    Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    еееей
    не съм писал приказка за мечо пуг!
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    еееей
    не съм писал приказка за мечо пуг!
    мецо*

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    мецо*
    Как си, Мустафа?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ewwwwwww weee
    Ey

ето ти още сола
    http://vocaroo.com/i/s0XVXaBropYw
    http://vocaroo.com/i/s1CAag2s8obF

май са от втори опит тия

Супер фен
    Пешо, имам лоша новина... :///

Днес привечер си лешперствах в моята Обител и докато разпусках на хамак, опънат между две плодови дръвчета - кайсиево и прасковено, мернах някакви тъмни, съмнителни, "балкански" субекти да влизат взлом в твоята Кръчма. :/ След минута-две същите излязоха от нея на бегом, а след още толкоз време - твоето заведение пламна в огромни пламъци.

Брат, сигурно си станал жертва на някакви малцинствени наркомани - пиромани. :///
    Кръчмата ти изгоря до основи. Аз още щом ги мернах ония подозрителните, се разкрещях по тях и почнах да стрелям с прашка (в Обителта ми няма огнестрелно оръжие), веднага звъннах и на 112, ама докато дойдат от полицията и пожарната вече бе твърде късно. :/

Сори, брат, остана без бар. Ако решиш да го съградиш отново - ще помогна, удряйки едно рамо. (:

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Пешо, имам лоша новина... :///

Днес привечер си лешперствах в моята Обител и докато разпусках на хамак, опънат между две плодови дръвчета - кайсиево и прасковено, мернах някакви тъмни, съмнителни, "балкански" субекти да влизат взлом в твоята Кръчма. :/ След минута-две същите излязоха от нея на бегом, а след още толкоз време - твоето заведение пламна в огромни пламъци.

Брат, сигурно си станал жертва на някакви малцинствени наркомани - пиромани. :///
    Кръчмата ти изгоря до основи. Аз още щом ги мернах ония подозрителните, се разкрещях по тях и почнах да стрелям с прашка (в Обителта ми няма огнестрелно оръжие), веднага звъннах и на 112, ама докато дойдат от полицията и пожарната вече бе твърде късно. :/

Сори, брат, остана без бар. Ако решиш да го съградиш отново - ще помогна, удряйки едно рамо. (:
    Чу се сирена на пожарна...
    И тогава отвори очи. Алармата бе звъняла вече повече от 5 минути, докато успее те събуди. Зачуди се защо сънуваш подобни кошмари. Причината бил пушекът, излизащ от тостера, зареден с филийки на въглен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Чу се сирена на пожарна...
    И тогава отвори очи. Алармата бе звъняла вече повече от 5 минути, докато успее те събуди. Зачуди се защо сънуваш подобни кошмари. Причината бил пушекът, излизащ от тостера, зареден с филийки на въглен.
    А това ли било...

Пешо, сори, брат - изглежда съм сънувал. Кръчмата ти си е наред. Това не може да се каже за моята стая - цялата почерняла от гъстия дим. Ех, този тостер... какви проблеми ми създава...

//няколко минути по-късно осъзнавам, че в Обителта ми нямам ток - нито съм вързан към Енергото, нито имам слънчеви панели по покрива на Обителта, нито имам друг генератор... Странно... Защо имам тостер и как същият се е запалил без електричество. Главата ми се изпълни с притеснителни тревожни мисли... Какво ли в действителност се бе случило?

anonymous990763
    Guest
    А това ли било...

Пешо, сори, брат - изглежда съм сънувал. Кръчмата ти си е наред. Това не може да се каже за моята стая - цялата почерняла от гъстия дим. Ех, този тостер... какви проблеми ми създава...

//няколко минути по-късно осъзнавам, че в Обителта ми нямам ток - нито съм вързан за Енергото, нито имам слънчеви панели по покрива на Обителта, нито имам друг генератор... Странно... Защо имам тостер и как същият се е запалил без електричество. Главата ми се изпълни с притеснителни тревожни мисли... Какво ли в действителност се бе случило.
    Нима е възможно да е било умишлено? Дали някой се е опитал да го убие и да изглежда като инцидент? Но кой би имал изгода от това?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Нима е възможно да е било умишлено? Дали някой се е опитал да го убие и да изглежда като инцидент? Но кой би имал изгода от това?
    Тези мисли и въпроси се въртяха в цикличност в бедната ми празна кратуна. Имам ли врагове? Ако "да" - кои са? Може би solo_ или пък dreamwalker? А може би избягалият от затвора ДОТА. LoadRunner едва ли би могъл. Човекът не знае къде се намира Обителта ми.

Оооу, да - сега се сетих. През невроните на мозъка ми като мълния премина спомен - flash back - dreamwalker е. От него онзи ден получих следното съобщение:
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker
    Мярвал съм те.
    Притеснително или пък заплашително?!?

Може би съм бил близо до разплитането на вековния възел. Може би мистерията се опитва да остане забулена...

Но сега - сега седя притеснен и осъзнавам, че не разполагам с нищо. Как да разплета възела, след като заплетеното въже липсва. Дори не знам къде е. Държал ли съм го някога в ръцете си? Попаднах на парадокс - има възел, но няма въже. Опааа... Бъг в Матрицата. :/

anonymous990763
    Guest
    Тези мисли и въпроси се въртяха в цикличност в бедната ми празна кратуна. Имам ли врагове? Ако "да" - кои са? Може би solo_ или пък dreamwalker? А може би избягалият от затвора ДОТА. LoadRunner едва ли би могъл. Човекът не знае къде се намира Обителта ми.

Оооу, да - сега се сетих. През невроните на мозъка ми като мълния премина спомен - flash back - dreamwalker е. От него онзи ден получих следното съобщение:

Притеснително или пък заплашително?!?

Може би съм бил близо до разплитането на вековния възел. Може би мистерията се опитва да остане забулена...

Но сега - сега седя притеснен и осъзнавам, че не разполагам с нищо. Как да разплета възела, след като заплетеното въже липсва. Дори не знам къде е. Държал ли съм го някога в ръцете си? Попаднах на парадокс - има възел, но няма въже. Опааа... Бъг в Матрицата. :/
    "She says that Joseph Buquet is a fool. The ghost doesn't like people talking about him, and one day Joseph Buquet is going to be sorry, very sorry."

обичам ви
    добро утро

Супер фен Аватара на MrCreeper
    ПЕШО
    ОТ ДНЕС ТЕ ОБЯВЯВАМ ЗА ТЕРОРИСТ №1 ВЪВ ФОРУМА
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

благодаря ГосподинСтрашилище тормозчия съм си
    даже котките и кучетата отказват да се опитват да ме заръфат или одерат щото се движа по бързо от тях и се нервират

Супер фен Аватара на MrCreeper
    ПРОПОВЕДНИК НА РАДИКАЛЕН ХИНДУИЗЪМ СИ
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    ПЕШО
    ОТ ДНЕС ТЕ ОБЯВЯВАМ ЗА ТЕРОРИСТ №1 ВЪВ ФОРУМА
    neshto zvurka

vseki den sum v kruchmata be

http://vocaroo.com/i/s1z8kVJg8VkO
    сийк ен дистрой!

пак сънувах апокалипсиса
    този път имаше атомни бомби в града ми и се надявах никоя да не удари достатъчно близо
    някой около мен беше казал че някоя от последните ударили щеше да ни стигне ако беше достатъчно силна
    и накрая от една посока ни обгърна силна светлина
    станах в 6
    Последно редактирано от pe6oskeiborda : 08-01-2016 на 05:55

Супер фен
    Пешо плс. Сърдиш ли ми се

Супер фен
    Пешо cmon man

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове