- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Още една тема личен дневник (ОЕТЛД)
дайте си адресите и ще ви пратя поръчките
миро добре дошъл отново и добре дошъл в темата която имитира твоятакакто казват американците: получавай забавление
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
тоя дето е измислил тая формула е ебаси зубара брат
![]()
Пешо, ти се върна? (:
И добре заварил (въпреки, че теб те нямаше, а аз бях този в кръчмата). (:
Брат, какво да ти кажа - аз все още съм в кръчмата ти и няма нужда да ми пращаш каквото и да е било - трябва само да извадиш от мазето луканката, от избата - червеното вино и да направиш огромна порция овчарска салата. (:
Мда, кръчмата ти ми напомня на обителта ми..., която отдавна изоставих, като сега се скитам отново хем на север, хем на юг. Бродя насам-натам из форума. Планирам да се отбия в обителта след около месец и малко, хем да чествам 9 месеца странство, хем да видя какво е останало от съграденото от мен и вас - останалите потребители. (: Щото има вероятност един по-тъмен етнос да е задигнал тухлите и желЕзото... :/
ааа ти виртуални луканки ли искаш
еми пич ти вече си виртуален крал на света
можеш да имаш всичките виртуални луканки даже няма да ти искам виртуални пари
Хм, това не го разбрах. (:
Нямам нищо против Пешо, не знам откъде ти хрумна. Пешо нещо бе зачезнал от форума. А си спомням, че бе чест посетител в моята обител. (:
Edit: сега проверих, за да съм сигурен - да, Пешо е на 4-то място като посетител, донесъл най-много тухли за градежа на Обителта ми. (:
Последно редактирано от M**** : 04-19-2016 на 07:54
тая песен ме кара да искам да съм жертва на японските трагедии
Пешо, добро е, но си мисля, че кръчмата ти ще има повече посетители, ако има изпълнения на родни музиканти на живо в нея. (:
Ако имаш приятели/познати - кани ги да свирят в нея. А те няма да искат да им плащаш и ти ще си на плюс от цялата работа.
две ме отрязаха и третата каза да
поуката е че не е важно колко си компетентен а по-важно е колко пъти се опиташ![]()
деба много съм наивен понякога
човек да е малко мил с мен и му разкривам тайните си
поне първия слой тайни...
истинска история!!!
днес докато ядох от бурканчето с смлян лют пипер си зададох въпроса колко може да варира лютостта на две отделни хапки
ако приемем че се състои от парченца които са с различна лютост
и ако приемем че са доста малки и се замислих и интуицията ми подсказа че май всъщност няма никаква вариация ако са достатъчно малки ! което беше неочаквано ! ! ! и че лютивостта която се усеща е осреднената стойност на парчетата (expected value)
и се сетих че ако приемем че ако лапна няколко парчета тогава лютивостта е сумата им
значи ако са безкрайно малки или супер малки
ако всеки път лапам еднакво голяма хапка (ест)
тогава общата лютост ще е средната лютивост умножена по броя на парчета (да приемем че второто е константа)
само че тъй като имаме безкрайност парчета
средната им лютивост е равна на средната лютивост в буркана поради the law of large numbers
следователно всяка хапка ще е еднакво люта!
ЯЕД
и изобщо колкото по малко е всяко парче толкова по еднаква е всяка хапка
даже по теоремата на централния лимит това е горе долу нормална дистрибуция ако не са прекалено големи
а ако са големички вече ще зависи от пробабилистичната им дистрибуция
не е честно аз да не получавам толкова много ресурси ве
искам си правата
тулпите са хора
здр ива сноуборда![]()
на наркотиците които произвежда мозъка ми съм много са добри
когато мога ги споделям с хората
Има моменти, в които не можеш ли? Чувството ми е познато :о
ами да например ако са мозъчни химикали с които раждам добри теореми за цепене на дърва
ся повечето хора не са професионални дървосекачи и няма как да разберат как да прилагат тия теореми без да имат солидни основи по теорията на цепенето на дърва
а и другото е че някои хора просто са психопати
не знам дали ми е жал за такива хора не знам какво да чувствам
Азз искам да чета още продукти от синтеза на тези мозъчни химикали.
еми брат
имаше една приказка отскоро не стана супер ама пак става 6/10
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BF%D0%BE%D0%B4