- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбийка ли съм?
Записвам: "На Ива й харесва да прави орален на мъже, но не й да гледа".
така ли било
Какво не схвана Иве?
Аз пък нещо не схванах снимката на Корб и защо ника ми е изтипосан върху нея?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Принципно не те прави лесбийка, но и да си - какво лошо?
Много хора са бисексуални и им харесва да излизат с персонажи и от двата пола.
На зададеният въпрос, всъщност, само ти можеш да си отговориш.
Cheers.
ок, вече няма да съм толкова невежа и ще използвам този жаргон.
Друго е да кажеш на някое момче 'искам да ме пенетрираш' , ще му се наложи да търси в гугъл, какво точно му говориш
просто... се случва. не е нужно да казваш какво искаш.
бтв, тва с гугъл са ми го казвали, ахах
А,а аз пък бях решил,че ми намекваш,че проблема с неразбирането е някъде в "моя телевизор."
Иначе сравнението може да се каже,че е следното. Като кажеш,че някоя си прави свирка или духа на някого, то сравнението идва от предмета свирка,който залапваш и духаш за да издава звук. Реално обаче никой нищо не духа при свирката в секса,а просто си вкарва и евентуално смуче в устата или чак в гърлото един мъжки член.Обаче ето хората са решили,че им прилича на свирка и духане за както казах извиличане на звук. Шпаклата или както го казват често шпатулата е един строителен инструмент,който се използва за шпакловане и нанасяне на финна мазилка на стени предимно да се закрият разни дупчици и дефекти. Езика има подобна форма. И понеже движенията са що годе подобни,че даже вагината се маже и със слюнката от езика може би и затова хората както от жена на мъж са го оприличили на предмета от ежедневието свирка,така от мъж на жена са го оприличили на предмета от ежедневието шпакла.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-04-2015 на 13:42
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
значи, ако искам да направя комплимент за лингвистичните умения на момченцето, тр да кажа нещо от сорта на: 'ти си строителният бил гейтс, шпакловаш ме като стая в бурж ал араб'
Искаш ли да ти помогна да станеш по-умна ?
http://www.blitz.bg/news/article/340599
Нещо такова.Но то по тази логика и в обратния варинт излиза все едно да кажеш: "ти си Пиер Луиджи Кyлина на световно,духаш ми все едно надуваш свирката на супер оспорван мач на изключително важния финал.
Corb ти по по малки момиченца ли си падаш.Нали знаеш,че е забранено?![]()
тая статия е толкова медицински обоснована и истинска, колкото са истински познанията ми по висша математика. серотонин действа и върху вашата психика. не съм правила микробиологично изследване на спермата, ма нямам нужда от нея, за да си набавя серотонин. мозъкът ми сам може да го отдели след една шпакла.