- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спорт = малки гърди?
Сори, че ви нарушавам дискусията, ама исках да споделя как на мен supernatural ми е представата за хорър филм, на всяка серия успявам да получа поне по 1-2 миниинфаркта :д
Слаба ракия си, не се бутай тук при невменяемите ;д
на мен най-въздействащо ми подейства silent hill
не казвам че е страшен или нещо такова но напрежението никъде другаде не съм го усещал
може би и обстановката в 2-3 през нощта да го гледам с мизерна входна врата и на тъмно
отделно че май некви кучета виеха през балкона но не си спомням точно
абе изкефи ме филмчето и го препоръчвам
ами, гледах guinea pig 2 и не е нещо кой знае какво. смис, тези неща ги правят хирурзите и патолозите. плашещото е не в гледката, а в това, че наистина съществуват снъф филми, заради импотентни нещастници, които успяват да го вдигнат само от карантийки.
Guinea pig не е снъф. Точно там е красотата на цялата работа ;д, че е направено супер реалистично.
не казвам, че е снъф -.-
подобен тип филм може да се прави и да се харесва само от извратеняк. те вдъхновяват снъф-а
тоя беше разчленил там некво момиче и казва, че е много красива гледката
Аз не съм го гледал и не смятам да го гледам ;д. Вчера останах с впечатлението, че не ми вярвате, като казах, че не съм гледал никой от тия филми ;/.
некои хора виждат красота в някви цапаници защо други да не виждат в черва
Йей, вярваш ми ^ ^. Ричи, виждаш ли? Не лъжа ;д.
Какво пък ти пука, след като умреш. Все едно има някакво значение. Иначе това с органите е благородно, независимо от тези ти подбуди.