.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Майка му го тормози :х

Здравейте,
    На 17 съм и с приятеля ми ходим от 5 месеца. Преди да се "загаджосаме" много дълго време бяхме близки приятели, та знам за проблемите му от отдавна. Има проблеми вкъщи- майка му не е нормашна и го тормози постоянно, баща му ту си е вкъщи, ту се карат с майка му и се изнася и двамата го карат да учи с брат му и му се карат като брат му прецака нещата в училище. Виждам, че това му влияе, понякога се затваря в себе си, ядосва се за глупости, говори как мрази семейството си и може би не е моя работа, но искам да му помогна да излезе от тази ситуация... Ако някой има идея как да стане, моля да пише!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    "загаджосаме"
    Това звучи отвратително.
    Освен да го поканиш да живее у вас,не виждам какво можеш да направиш.Нямаш и особеното право да се бъркаш между тях.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на strawberry88
    Малки сте, няма как да правите каквото искате и да се изнесете от вас. :Д Кофти, но не можеш да помогнеш.

Освен с морална подкрепа, не виждам как можеш да му помогнеш. Просто го изслушвай, предразполагай го да споделя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Нали те са РОДИТЕЛИ имат правото да го тормозят. -.- Да, родителите, които тормозят децата си, не спират. Нали са родители, могат всичко! Освен морална подкрепа нищо друго не можеш. Дори и да му помогнеш, ще продължат - няма начин.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си