- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам къде бъркам
Не знам и защо пускам темата. Всъщност, надявам се да ми помогнете...
Не знам къде бъркам. Със всичко. Не знам и защо ми случва за втори път. Абсолютно същата ситуация. Първоначално си мислех, че грешката е в другия човек, но след като нещата и с тази връзка станаха абсолютно същите, почвам да се замислям, че аз правя нещо не както трябва.
Та. Първо, най-голямата клопка е заминаването за Англия на вече бившия ми приятел. За незнайно колко дълго време. И за това решихме да се разделим и да си останем само приятели, под претекст, че така е по-малко вероятно да си развалим отношенията. Но не. Започнахме да се караме още повече. Разделихме се преди 3 месеца. Но от януари той почна да се държи студено с мен. Казваше ми, че постоянно мисли за т'ва заминаване и аз нямам вина за това държание. Естествено и е така. Винаги съм се държала добре, не съм му изневерявала, не съм го лъгала никога. С няколко думи нямаше повод да се държи така. Постепенно започнах да мисля, че ме е приел за даденост. Една вечер се напи и се скарахме. Наговори ми ужасни неща. Бях решила да го зарязвам, но ми се извини, а на мен са ми слаби ангелите от тази гледна точка. Винаги си мисля, че има как нещата да се оправят, дори да не е така. След като се разделихме той почна да се държи с мен като с кукла, така да се каже. Когато той има нужда от мен, аз трябва да съм винаги насреща. И бях. Но когато аз имах нужда - когато е свободен и когато иска. Буквално си играе с мен. И аз винаги се връзвам и винаги съм там. Като кученце.
Въпросът ми е защо винаги така става? Какво правя или не правя, че накрая човекът ме приема за даденост и почва да си прави каквото иска с мен? Уж мрази женски номера и подобни глупости, а като не ги правя, реши че съм му в кърпа вързана.
забрави да уточниш сега самичка ли си
с него ли беше в мазето
с какво си облечена на последната ти снимка във фейса
Последно редактирано от papugai : 06-07-2015 на 15:05
При теб е изпълнено:
- Мога да дам това, това и това
Трябва само да добавиш:
- Искам това, това и това
Т.е. ти даваш, това което можеш, но не казваш или не си достатъчно твърда за това, което искаш.
В крайна сметка си наясно със собствената си ценност, прекрасност и специалност, а ако не си, просто си дай сметка, че каквото и да си, не заслужаваш да даваш, без да получаваш. Ако ще да е супер прекрасен и невероятен, ти си по-важна, ти можеш да съществуваш без него - днес го има, утре го няма, животът е пред теб. Всичките тези клишета.
Ако ти за него си средство за неговите потребности да бъдат удовлетворени, превърни го и ти в средство.
Ще ти умрат малко чувствата, или ще се разкъсваш докато го правиш, но ако един ден започне да прави нещата които искаш, ще забравиш и ще се влюбиш отново.
Наистина, не поставяй желанията на когото и да е било ( освен семейство или каквито ценности имаш - някои хора ценят и приятелите си ), пред своите. Хората трябва да работят за вниманието ти.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...