.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Angry Как мога да се отърва от космите по краката, ръцете и т.н. за 3-4 години?

Здравейте, искам да се избръсна или да се подложа на някакъв вид премахване на космите по ръцете, краката, както и по брадата и мустаците за около 3-4 (може и 5) години, защото мисля че имам прекалено много и изглеждам абсолютно като горила за моята възраст! На 15 съм! Моля да не ми давате акъл да ги подстригвам с тример или каквото и да е било, защото не искам въобще до поне 18-19 годишна възраст да имам косми по тялото освен "там долу" и косата разбира се и не искам да ги поддържам, затова искам да се отърва от тях!
    Благодаря предварително!

ами имаш много нереалистични цели.

дори с лазерна епилация ефектът на "безкосмие" е година, година и нещо.. и то не при всички хора и не при всички видове косми. поинтересувай се. някои хора даже твърдят че тея методи са пълна измама, ама знам ли.. не познавам директни клиенти на такива услуги.

друг вариант е да си правиш/да ходиш на кола маска, но си имай наум риска че ще ти се подиграват, че си педал.

или се научи да харесваш себе си, едно тяло имаш, с едни предразположения и така ще е доживот. друга идея за свикване е, че ако ще ги махаш, това е всекидневно бръснене, ежемесечна кола маска, или на няколко месеца лазер. в зависимост какво си избереш, дето се вика..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Инжекции с естроген, стига да не ти пречи, че ще ти пораснат цици.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Инжекции с естроген, стига да не ти пречи, че ще ти пораснат цици.
    +++

Иди в Инканто да ти направят една лазерна епилация и няма да имаш ядове доста дълго време. :P

Не мисля, че в България можеш да се подложиш на процедура с която да нямаш кости 3-4 а каму ли 5 години. Може да ходиш на лазерна епилация, или на кола маска. Това са двате решения за момента

Цитирай Първоначално написано от Mila_Sa Виж мнението
    Не мисля, че в България можеш да се подложиш на процедура с която да нямаш кости 3-4 а каму ли 5 години. Може да ходиш на лазерна епилация, или на кола маска. Това са двате решения за момента
    Да няма косТи? Че зашо да няма косТи?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си