- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- поправителни изпити
Имаш ЛС.
Хайде сега се спри малко.
Като се замисля, преподавала съм на цял отдел на голям телеком няколко месеца, водих и в предишната си работа обучение на 30 човека. На по-предишната си работа - на по-малко хора.
Не знам какво си се вкиснал напоследък, и кой ти е виновен.
Иначе, нека тъпа да изглеждам, просто ми е писнало да съм умна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
защо ми пращаш простотии
ограни спама малко плс
хахах ти си нелепа
честно
а ти си тъп, вместо да се държиш човешки, в една тема дори се опитвах да ти помогна за компютъра ти, а в друга си ме разпитвал за ИТ ( или на ЛС беше ), малко е жалко.
Сега се сещам, беше на ЛС.
Не ти ли е малко тъпо да плюеш и да се държиш като катил с хората, които са опитали да ти помогнат, и си питал за помощ, при положение, че нищо не са ти направили.
Последно редактирано от NomNomNom : 08-02-2015 на 18:57
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хахах това че съм си пуснал тема и ти пишеш в нея и аз ти отговарям означава ли че сме сгодени?
прати си снимката на draid
може би той ще те оцени както се надяваш
Не се спря, а в другата тема си оплюл и Наив, и Еуок, ( Пантерата я оставям, щото си имате някаква дразга там), и така и не разбрах защо плюеш вербално срещу хора, които нищо не са ти направили и не са те засегнали. Никой не е хванал да плюе срещу теб.
Няма да те удрям в болното его, можеш да си благодарен, щото явно достатъчно е накърнено в момента.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
номномном как да си махна долу известяването да инсталирам уиндоус 10 /нещаго
и аз съм на седмичка и ми изкача
НЕЩАГО ТОЗ ВИНДОВС 10
на лъжата краката са къси
а това че на номном ръцете са къси ко значи?
обичайте се бе
да мразим само уиндоус десет
На мен не ми излиза на служебния :/
http://winsupersite.com/windows-10/h...ng-your-system
Туй казва гуглето
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
значи не знам за ква помощ става въпрос но е нелепокато довод, нелепо е и че някой го изтърсва така
занесох си компа на сервиз и му смениха захранването
и това че някой се опитва да ми помогне без да съм го търсил конкретно, защо тр да съм му длъжен?- искам логично обяснение
всъщност си прав но и е въпрос на култура да си запишеш в съзнанието че този човек е или е опитал да ти помогне и да си поне една идея признателен
Ахахах рънърчо, говоря за ЛС-тата, дето ме пита дали можеш ей така да се занимаваш с информационни технологии, и обясняваше, че си добър в autocad, 2d, 3d, и такива неща. Защото някакъв твой познат бил започнал да се занимава и искаше и в бъдеще да ме питаш.
Или си го забравил това.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
мар боже :Д
не си спомням разговора ама ти май не си разбрала че те питах от учтивост щото ти ми писа, не знам що, и беше отегчителна
но ти не разбираш от намеци и аз спрях да ти пиша, нали нещо такова тр да е било
такъв спомен имам и почна да ме заливаш със спам и ти казах да престанеш и спрях да ти пиша
Или си го забравила това
Обаче ти ми говориш тук вече за съвсем различно нещо а по-горе писа че съм те търсил за съвети
ай ся кажи че не си нелогична лисица
Последно редактирано от LoadRunner : 08-02-2015 на 19:29
Ми намери какво си ми писал във форума, че да ти пиша обратно, не съм фен на ЛС-тата та или пак си прекалил нещо, или си имал въпрос;
Виж ко, не ми дремеш, просто спри да лееш словесна агресия. Смотан си като цяло.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Виж ко Аз спрях да ти пиша щото си скучарка
май само в прав текст искаш да ти се говори после ти писах на ЛС като ти казах че си ебати батала да излагаш папугай пред форума и да казваш лични неща за него които сте си писали само на ЛС
подмолен трол