Isliam?
Mne, otmeniam ia tazi viara i religia
Meth, а защо вярващите мюсюлмани си бръснат само мустака?
Последно редактирано от defender : 08-27-2015 на 20:06
Не е задължително да го бръснеш изцяло, но е препоръчително да го скъсиш.
Всички пророци са имали брада и ние вярващите се водим по тях (вече обясних какво е ''сюннет''). По тези времена е било по-наложително да се прави така, за да могат да се отличават -в един хадис пише ''Който прилича на дадени хора (племена, общности), значи е от тях.''
Както (мисля, че) вече казах, Ислямът не позволява на мъжа да заприлича на жена и на жената да заприлича на мъж.
Така, че има места, където е задължително или препоръчително да се бръснеш, като например подмишниците и интимните зони....и др.
Е как да не е, за какво са тия курбани тогава?
^
А какви са козметичните характеристики за жена и мъж на аллах.
Последно редактирано от defender : 08-28-2015 на 20:35
''козметичните характеристики''
Еми...ако питаш къде жената и мъжат могат да се епилират:
Жената може да си маха косъмчетата между веждите, може да си маха малките косми, ако изглеждат като брада (виждал съм такива жени на живо), може да си маха космите по подмишниците, интимните зони и краката.
А мъжът може да си маха космите по подмишниците и интимните зони, да си скъси мустака, а за веждите - не знам...
Като цяло, двата пола трябва да се отличават.
поредната безсъдържателна тема за ислям, мъжете, жените, ядене, пиене, козметика, и тям подобните работи., вече направихте над 2800 поста, от които не се разбра нищо за Онзи, Който наистина е истинският Бог, например какво е станало от началото до сега, за да може да се разбере защо е станало, каква е идеята Му, какви са плановете Му, и т.н., все едно някакви пичове си говорят за един тип там от кръчмата, но с какво толкова онзи заслужава тяхното внимание и отделеното от тях време да говорят за него, не е ясно...