.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Не съм чела коментарите преди мен, затова може и да се повторя с някого. Извинявам се предварително.
    Така, предполагам наскоро си "осъзнал" сексуалната си ориентация и тепърва "прохождаш" в това да бъдеш интимен и с двата пола.
    1, Бисексуалните, хомосексуалните, пансексуалните, транссексуалните и всички останали от списъка ( а повярвай ми, те са доста ), не сте с нищо по-специални, невероятни, смотани, интересни, или каквото и да било от хетеросексуалните. Тоест, няма как да ти кажа кво мисля за би-тата, то все едно да ме питаш кво мисля за китайците например. Всеки е различен и грам не ми дреме кой те свършва преди да потънеш в дълбок, сладък сън, а реално какъв човек си по характер. Да не говорим, че напоследък е дори "модерно" да си със сексуална ориентация, различна от хетеро. Освен това, не знам какъв точно е твоя случай и как точно си стигнал до заключението че си би, но лично за мен бисексуален човек може да се нарече единствено индивид, който е пробвал и с двата пола, харесало му е, повторил е, пак му е харесало и сега продължава да практикува. Например аз съм момиче, спала съм само с момчета, но бих искала да пробвам и с момиче. НО желанието не ме прави бисексуална, защото нямам представа дали реално ще ми хареса. просто съм любопитна.
    2, Имам приятел гей, бисексуален, както и една лесбийка. Готини хора, какво да ти кажа. Ама познавам и доста противни индивиди. Като цяло ми прави впечатление, че са творчески личности, може би има значение че и моята среда е такава.
    3, Време е вече да спра да пиша романи и да погледна коментарите, защото взе, че ми стана интересно.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от CrazyLittleThing Виж мнението
    2, Имам приятел гей, бисексуален, както и една лесбийка. Готини хора, какво да ти кажа. Ама познавам и доста противни индивиди. Като цяло ми прави впечатление, че са творчески личности, може би има значение че и моята среда е такава.
    3, Време е вече да спра да пиша романи и да погледна коментарите, защото взе, че ми стана интересно.
    хаха, нека сме много АртЪ...заради безкрайните стереотипи на всички към тези, занимаващи се с изкуство, ми се е налагало да бягам и да се крия от някакви настойчиви девойки...мислех, че до поне 20-тина години тези "бисексуалните" си търсят най-лесния начин да се начешат и изчезват бързо, да, ама не. Повече е важно да си вярваш, че си алтернативен и харесваш собствения пол, отколкото да искаш да правиш секс с него. Реално освен напълно хомосексуалните мъже, другите подбор нямат, или е доста повърхностен...Бисексуални т мъж е рядко явление, признанието за тези навици е почти невъзможно. Женската част, неслучила с любов, я избива на други женски. Достатъчно "лесбийки" съм срещала последните години, всяка е правила секс с мъж, и все още понякога, ама "без да искам, така стана". Отегчителни са ми тея истории. Пробвала съм, не ми е особено интересно, макар че си мислех, че за тая мацка ще се прежаля някак...

ПП. един от най-добрите мъже, с които съм била, 3 години по-късно ми каза, че харесва и мъже, още не му вярвам. Не се съмнявам, че е правил секс с мъж, ама го познавам и знам от какво се ентусиазира...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от CrazyLittleThing Виж мнението
    Не съм чела коментарите преди мен, затова може и да се повторя с някого. Извинявам се предварително.
    Така, предполагам наскоро си "осъзнал" сексуалната си ориентация и тепърва "прохождаш" в това да бъдеш интимен и с двата пола.
    1, Бисексуалните, хомосексуалните, пансексуалните, транссексуалните и всички останали от списъка ( а повярвай ми, те са доста ), не сте с нищо по-специални, невероятни, смотани, интересни, или каквото и да било от хетеросексуалните. Тоест, няма как да ти кажа кво мисля за би-тата, то все едно да ме питаш кво мисля за китайците например. Всеки е различен и грам не ми дреме кой те свършва преди да потънеш в дълбок, сладък сън, а реално какъв човек си по характер. Да не говорим, че напоследък е дори "модерно" да си със сексуална ориентация, различна от хетеро. Освен това, не знам какъв точно е твоя случай и как точно си стигнал до заключението че си би, но лично за мен бисексуален човек може да се нарече единствено индивид, който е пробвал и с двата пола, харесало му е, повторил е, пак му е харесало и сега продължава да практикува. Например аз съм момиче, спала съм само с момчета, но бих искала да пробвам и с момиче. НО желанието не ме прави бисексуална, защото нямам представа дали реално ще ми хареса. просто съм любопитна.
    Благодаря ти за този коментар на ниво !!! Права си абсолютно за всичко което си написала ... Тези които са противни индивиди не са гейове,а педали !!! Те са злобни и мразят всичко живо на света което по някакъв начин ги превъзхожда,а за другото,правил съм секс с мъже и жени и ми е харесало и с двата пола

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си