.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Имам нужда от помощ!

Здравейте!
    Значи,правих секс за втори път в живота си на дата 3юни (последния ми МЦ беше от 22 до 28май). Самият полов акт беше по-груб,с презерватив, който не се е късал. На 5 и 6 имах кафеникави петна върху бельото си. Според овулационните калкулатори,това са дните ми в овулация,възможно е да е от това,но до сега не ми се е случвало. Струва ми се ,че усещам някакво напрежение в стомахът,но е възможно да е и от притеснение и паника. Възможно ли е да се е случило нещо и да съм забременяла? Все пак 3ти е бил плодовит ден.
    Предварително се извинявам ако съм ненаясно с нещата,за това се и допитвам до вас.

Щом презервативът не е бил скъсан- въпросът отпада.

И аз така си мислех,но сега ми прилошава без причина,коремът ми ми се стува по голям..говорих с момчето и то каза ,че не сме имали усложнения,но вече нещата твърде много ми приличат на симптоми. Не знам дали не е ого раноза тест,пък и ме е страх от резултата

Тест можеш да направиш по всяко време.Вече е по-топло, възможно е от това да ти прилошава (защото и на мен ми), коремът ти може да е подут поради сумати причини.Дойде ли ти цикъла?Има ли някакви симптоми, че идва?
    Според мен просто направи един тест за бременност, за да си сигурна и евентуално да не се притесняваш излишно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна

Супер фен Аватара на Pug_306
    Хахахах и как очакваш за 10 дена да ти се уголеми корема и да навлезеш в 5я месец ??? Ауууу четете бе, четете !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си