.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Доклад по физика за дизелов двигатем - Помощ плс ;((

Здравейте, трябва ми помощ за доклада ми по физика .. Момиче съм и не разбирам нищо от двигатели и т.н. Трябва да напиша доклад за дизеловия двигател .. Как работи, колко такта е, кои го е измислил и т.н. Всичкоза него

Banned Повече от фен
    Като не разбираш, за кво си почнала да го учиш? За кво си записала Физика? Запиши друга специалност.

Ебаси наглата.

Не съм се записала за уча Физика, просто госпожата ми го даде, защото е в учебния материал .. Уча в езикова гимназия!

Banned Повече от фен
    Никъде не учиш! Ти си зарязала всичко и тука идваш да се молиш да ти оправяме живота! Презаписвай в друга специалност.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri

Inewton .. Благодаря за помоща

Хаахаха дори не ме познаваш, а решаваш, че не уча .. Съжалявам, че съм момиче и не разбирам от двигатели .. Аз от къде да знам, че като съм в езикова паралелка с информационни технологии ще трябва да правя доклад по Физика .. Заради такива като теб държавата ни стига до тук и още по-зле ще става!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Pandaa Виж мнението
    Хаахаха дори не ме познаваш, а решаваш, че не уча .. Съжалявам, че съм момиче и не разбирам от двигатели .. Аз от къде да знам, че като съм в езикова паралелка с информационни технологии ще трябва да правя доклад по Физика .. Заради такива като теб държавата ни стига до тук и още по-зле ще става!
    Напротив, заради такива като теб дето не знаят кво искат по-зле ще става. Щото нямаме кадри. Имаме едни неосъзнати дето записват Физика ама после разбират, че искали да стават флейтаджии.

Яж пръдня.

Ти май си много тъп .. Не съм записвала никаква Физика това е част от учебника това трябва да пиша ..

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Pandaa Виж мнението
    Ти май си много тъп .. Не съм записвала никаква Физика ������ това е част от учебника това трябва да пиша ..
    Аве недей лъжи сега тука и се оправдава. Признай, че си объркала живота си. И не е късно да го поправиш, има толкова университети и толкова специалности..

Ама ти..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    kosh tramb не харесваш май много физиката, а?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    kosh tramb не харесваш май много физиката, а?
    Той май не харесва нищо ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си