- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Доклад по физика за дизелов двигатем - Помощ плс ;((
Здравейте, трябва ми помощ за доклада ми по физика .. Момиче съм и не разбирам нищо от двигатели и т.н. Трябва да напиша доклад за дизеловия двигател .. Как работи, колко такта е, кои го е измислил и т.н. Всичкоза него
Като не разбираш, за кво си почнала да го учиш? За кво си записала Физика? Запиши друга специалност.
Ебаси наглата.
Не съм се записала за уча Физика, просто госпожата ми го даде, защото е в учебния материал .. Уча в езикова гимназия!
Никъде не учиш! Ти си зарязала всичко и тука идваш да се молиш да ти оправяме живота! Презаписвай в друга специалност.
Хаахаха дори не ме познаваш, а решаваш, че не уча .. Съжалявам, че съм момиче и не разбирам от двигатели .. Аз от къде да знам, че като съм в езикова паралелка с информационни технологии ще трябва да правя доклад по Физика .. Заради такива като теб държавата ни стига до тук и още по-зле ще става!
Ти май си много тъп .. Не съм записвала никаква Физика това е част от учебника това трябва да пиша ..
kosh tramb не харесваш май много физиката, а?
Какъв университет? Аз съм в 9 клас все още.. има много време до университета
Лъжи колкото искаш, не ме интересува. На изпита те късат, на другите изпити също. Накрая си без образование. Тва е.
Да, спри да зарибяваш момичето, фъсняр.