.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем в леглото

Здравейте, значи от няколко месеца съм с едно момиче, нещата са сериозни разбираме си се, правим си секс и т.н, обаче на мен почва да ми омръзва едно и също т.е аз съм отгоре, после тя и така... Проблема е че тя не иска да прави френска любов, а аз обожавам да ми правят казвал съм и няколко пъти, но тя все ми отказва... Примерно като ме мързи да правим секс или нещо подобно искам да си поиграе малко и така, въпросът ми е как да подходя примерно за да се навие по - лесно? Имали ли сте такъв проблем и как сте го решили с половинката си ?

Banned Повече от фен
    az nqmam prolbemi s nishto

uspeh

Повече от фен Аватара на karucar7
    Имаше снимка как някъв си издълбал дупка в тиква и... знаеш.

Цитирай Първоначално написано от karucar7 Виж мнението
    Доста ми харесва аватара ти.

Авторе, подбарай я на задна.

Цитирай Първоначално написано от karucar7 Виж мнението
    Аз да не съм некъв тиквар, еби си ги ти тиквите имам друг въпрос.

Цитирай Първоначално написано от CrazyLittleThing Виж мнението
    Доста ми харесва аватара ти.

Авторе, подбарай я на задна.
    Тебе бих те подбарал на задна котенце.

кажи й : лапай чурката, животноооо!!!
    бой, йебанье и чалга

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хехехех, на анархито и свирки не му правят, а иначе секс сънува

Мега фен Аватара на baby_baby
    Смени позите не само ти отгоре и тя

Супер фен Аватара на Pug_306
    Абе той ако си е дърво в леглото, каквото и да сменя файда няма. Ама щом не предприема друго натам отиват нещата.

Banned Фен
    Vcera sial durvo

Остави я ако не иска.. иначе насила не е кеф. Пък ако не можеш да издържаш без кавали се запиши на гимнастика , но не зарязвай момичето заради това.

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Направи й ти френска, може пък после и тя да се навие

Кво се прaите нa голлеми рaзбирaчи всички .. Кaто не и хaресвa дa не ти е длъжнa a и кaто те гледaм кво пишеш нa момичетaтa не е голямa зaгубa зa нея

Супер фен Аватара на Юлиян
    Нека си им пише няма лошо

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    Кво се прaите нa голлеми рaзбирaчи всички .. Кaто не и хaресвa дa не ти е длъжнa a и кaто те гледaм кво пишеш нa момичетaтa не е голямa зaгубa зa нея
    kriwkja si w cherv ata

te taki va nai draznat

wszemi toa ganb bang

Мега фен Аватара на Rabalka
    Пробваи я на задна а френската не знам што не я кефи.Френската е супер гот

Хванете са на бас за една френска и и кажи,че ако загуби тя ще ти прави френска,а ако ти загубиш ти ще и правиш
    така:Гледай първия път да загубиш и да я задоволиш максимално и така тя ще види,че печели често и после се хванете пак за нещо и гледай ти да спечелиш и няма къде да отиде

anonymous708973
    Guest
    Това не се решава, съжалявам. Тя ще се чувства изнудена, ти ще знаеш, че на нея не й е приятно, доникъде няма да стигнете.

Интересно ми е само защо не коментираш причините, поради които не иска. Все едно те вълнува само това, че не иска и как да я накараш. Егоист much?

На сила няма да стане. На някои момичета просто не им харесва. Други са неуверени или имат някакъв проблем с това да правят френска любов. Дори и да я навиеш, ще е без желание, а това не е хубава свирка.

И наистина, поговорете за това какво я спира. Но недей да я убеждаваш, а просто я изслушай - може да е имала неприятен опит или точно обратното - да няма никакъв опит. Може всичко да е в главата й, да има някакви предразсъдъци и задръжки.

Дай й време, ти й прави френска, прави й повече комплименти за това как те целува. Колкото по-уверена е , колкото по-добре се чувства с теб, колкото повече й показваш, че я харесваш, че обичаш секса с нея - толкова повече ще се отпусне и ще бъде по-разкрепостена.
    Последно редактирано от Titirito : 07-02-2015 на 11:36

Повече от фен Аватара на obicham69
    ти искаш френска а ти правиш ли и на нея френска? дай малко личен пример, лижи я докато и се разтреперят хубаво краката и после и кажи сега е твой ред да видиш че няма да ти откаже
    обикновено тези които говорят че момичетата не искали това или онова са егоисти които гледат само своя кеф, и момичетата са прави да отказват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си