- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Ако Исус обича низшите по дух и е утешител на скърбящите...
Това е почти толкова глупаво, колкото това :
https://www.youtube.com/watch?v=2z-OLG0KyR4
Половината не го разбрах, ама и слабо ме вълнува кво мислиш :д И аз бих хейтвал нещо, като не мога да го оспоря.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Ейй вие наивни хорица, кога ще разберете че идолизирането на вашия така всевиждащ господ бог и все така любима религия не а част от прогреса на еволюцията. Бог няма! 'Бог' не е изсрал цялата вселена за 6 дни и отморил на 7-мият. Грях няма, има само чуството за вина, вината поражда окайване и така самонаказанието за тъй тъпите ви грехове! Яхвето няма да те накаже за греховете ти или че си препсувал някой или откраднал от Йордан съседа, тази 'привилегия' е дадена на всички хорица като вас и мен и в някои случаи на съдебната система взависимост от 'греха' извършен. Когато осъзнаеш че ти си този който а бог на самия себе си тогава ще разбереш че това дали ще си заможен, здрав, с хубаво бъдеще не зависи от така нареченият предначертан път от бога. По голяма наивност и невежество от това да вярваш в нещо толкова сюрреалистично и от това да си радикален последовател на каквато и ще да е религия, догма или доктрина няма
![]()