.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от slicky Виж мнението
    Значи платеното е 7,500 на година. Иначе фармацията- квото и да се лъжем , както и да го увъртаме, в крайна сметка ставаш продавач за цял живот. Да, наистина сигурна професия, аптеки бол, ама цял живот еднообразно. И не ми казвайте само,че имало и възможности за работа във фирми и т..н.-там се нагласят само връзкари, а дори и доктори, които не им се специализира. Иначе, при момичетата, за да влезеш, ти трябват високи оценки и по 2-те независимо къде си решила(никой не е виновен, че сте такива читанки)
    И аз така видях във Варненския. Обаче нещото, което ме обърка, е че в листата за таксите за 2014-2015 година има платено обучение, а за 2015-2016 такава графа нямаше. А с това платено пак си полагаш кандидатстудентските изпити, нали?

Супер фен Аватара на slicky
    При платеното май пак има класиране, ама дори и да имаш 2-ки пак ще те вземат. Говореше се, че май ще махат платеното, ама се запази. Най-добре звънни на МУ-Варна и ги питай.

Цитирай Първоначално написано от slicky Виж мнението
    При платеното май пак има класиране, ама дори и да имаш 2-ки пак ще те вземат. Говореше се, че май ще махат платеното, ама се запази. Най-добре звънни на МУ-Варна и ги питай.
    Най-вероятно ще звънна, и без това съм си наумила да поръчам от сборниците им за кандидатстуденти. Дано да не са я махнали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си