.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    то незнам какво толкова учат там в тая икономика. Аз говорих с едни екземпляри от УНСС и те ми обясняваха как облигациите на САЩ били нещо си "сигурно" разбираш ли, а златото било ставало за пълнеж на индийски сватби, как искали да разцъкат пенсиите (пенсионните фондове) на борсата и тези после ше управляват държавата, направо ми идваше да им бия една кирка в кратуните на това ли ги учат там бе егати университета ?!?!
    Moже и да са прави.. Не съм се интересувал

Аз знам няколко студента, дето са влезли в няква пирамидка (Forever Living).. Обясняват ми, че това не е схема Понци, а мрежов маркетинг.. Като цяло търсиш шарани които да купуват и да карат другите да купуват и така тия нагоре дърпат проценти

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Moже и да са прави.. Не съм се интересувал

Аз знам няколко студента, дето са влезли в няква пирамидка (Forever Living).. Обясняват ми, че това не е схема Понци, а мрежов маркетинг.. Като цяло търсиш шарани които да купуват и да карат другите да купуват и така тия нагоре дърпат проценти
    оф майко тези са ми любимите това Мрежов Маркетинг въобще незнам какво е, но математически е невъзможно всички участници в това Forever Living да са напред. И само като си помисля, че хората взимат кредит накрая да си заврат главата в торбата в някоя "секта" пирамидална структура, "за да забогатеят" направо ужаст. Какво ги успиват там какво правят нямам идея.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
    оф майко тези са ми любимите това Мрежов Маркетинг въобще незнам какво е, но математически е невъзможно всички участници в това Forever Living да са напред. И само като си помисля, че хората взимат кредит накрая да си заврат главата в торбата в някоя "секта" пирамидална структура, за да забогатеят направо ужаст. Какво ги успиват там какво правят нямам идея.
    Те печелят. Ама тия дето са на върха
    Прочем "Стартовият пакет" е на много изгодна цена... 700 лева даваш ги и после ти се налага да търсиш други шарани, като теб, да си ги избиеш

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Те печелят. Ама тия дето са на върха
    Прочем "Стартовият пакет" е на много изгодна цена... 700 лева даваш ги и после ти се налага да търсиш други шарани, като теб, да си ги избиеш
    ок и тоя по средата и в края на опашката лапат бамбука то това не ми трябва да уча нещо си с Маркетинг, за да видя, че ще се набутам като поляк на централна гара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си