.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Възможно ли е да е забременяла?

Преди да ми четете конско моля прочетете цялата история. Правихме секс и аз усетих, че се изпуснах леко, но не съм свършил, говоря за онова гъделичкащо усещане, както когато след като свършите минути след това усещате как изпускате малко сперма на върха на главичката (момчетата трябва да знаят за какво говоря), аз естествено бях с презарватив. Когато усетих, че дойде момента го извадих и свърших отвън (някъде 5 минутки след като усетих че съм изпуснал малко сперма), но видях, че на тениската ми има изцапано като от сперма след като ми се докосна до нея..и се претесних много, надух презерватива да видя дали е спукан, защотo и по него имаше нещо като сперма, но той не изпускаше въздух, мачках го кво ли не го правих здрав е, и тениската си подуших не миришеше на сперма, нямаше мирис в интерес на истината, даже и презерватива подуших не мирише на мое.... :Д :Д какво може да е станало и каква е вероятността да е забременяла.
    Благодаря ви много за отделеното време.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Никаква, спи спокойно !

Е чак да го надуваш...след секс...да го душиш...уж си бил с презерватив пък къде си се изпуснал....Дано не си го надувал със сперма...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може това да е от нея

Banned Повече от фен
    laina

Супер фен Аватара на Meth
    Споко, няма как спермата да е попаднала в нея.

няма почти никаква вероятност.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mikity_sladky Виж мнението
    Дано не си го надувал със сперма...
    Първо го мие, след това го надува, а накрая го сгъва и прибира за повторна употреба, така правим всички.

Това бялото по презерватива може да е било от нея, тъй като жените също имаш течности, които помагат при секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си