.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на LoveInfect

астрология,, за тези които разбират

Знаете ли как астрологията може да ми помогне когато съм на кръстопът в живота, тоест имам да взимам важно решение? Моля за тези които знаят да ми обеснят,как имайки астрална карта.

Моля без глупости.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    човек сам управлява живота си

доверявай се само на твоята преценка

ако пък толкова вярваш в съдбата трябва да си наясно че каквото и да показват звездите няма как да избягаш от нея
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Имам избор. Паникьосана съм. Не знам какво да избера. За едното копнея, но ме е страх от провал, страх ме е че няма да успея че ще се проваля, а другото е да си остана там където съм.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Имам избор. Паникьосана съм. Не знам какво да избера. За едното копнея, но ме е страх от провал, страх ме е че няма да успея че ще се проваля, а другото е да си остана там където съм.
    останеш ли там където си все едно си се провалила и то не защото не си успяла а защото страха те е победил

цял живот ще е така човек трябва да може и да губи
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Препоръчвам ти да си направиш натална карта.
    Ще намериш отговори на някои свои въпроси "Защо правя това?".
    Линк: http://vitamini.name/new/astro/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си