- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- астрология,, за тези които разбират
Знаете ли как астрологията може да ми помогне когато съм на кръстопът в живота, тоест имам да взимам важно решение? Моля за тези които знаят да ми обеснят,как имайки астрална карта.
Моля без глупости.
човек сам управлява живота си
доверявай се само на твоята преценка
ако пък толкова вярваш в съдбата трябва да си наясно че каквото и да показват звездите няма как да избягаш от нея
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Имам избор. Паникьосана съм. Не знам какво да избера. За едното копнея, но ме е страх от провал, страх ме е че няма да успея че ще се проваля, а другото е да си остана там където съм.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Препоръчвам ти да си направиш натална карта.
Ще намериш отговори на някои свои въпроси "Защо правя това?".
Линк: http://vitamini.name/new/astro/