.
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 351

Hybrid View

Защо имате против закръглените момичета ???

Винаги се чудя защо хората гледат толкова странно когато видят някоя пълна жена и се присмиват.Нима ние по закръглените хора сме по различни ,да не би ние да сме виновни че сме такива ,сега ще кажете еми движете се спортувайте.Мъжете харесват слаби хубави ,добре но поне когато се присмивате на някоя пълна жена замисете се дали не е болна от нещо Та написах тази тема да видя колко хора мислят като мен

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз нямам.

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Аз нямам.
    Така и трябва

Много зависи какво се подразбира под "пълна". Има момичета, които не тежат 50 килограма и изглеждат супер. Аз също не съм кльощава, но не съм и дебела. В повечето случаи "закръглените" са просто запуснати момичета, които не полагат никакви грижи за себе си. Често пъти виждам тийнейджъри, които определено имат наднормено тегло, а се тъпчат с KFC и други боклуци. Това вече е безотговорност към здравето. Наднорменото тегло може да доведе до много проблеми, примерно диабет. Вероятно никой не иска да му се случи това, само защото иска да се тъпче с пици и бургери.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Много зависи какво се подразбира под "пълна". Има момичета, които не тежат 50 килограма и изглеждат супер. Аз също не съм кльощава, но не съм и дебела. В повечето случаи "закръглените" са просто запуснати момичета, които не полагат никакви грижи за себе си. Често пъти виждам тийнейджъри, които определено имат наднормено тегло, а се тъпчат с KFC и други боклуци. Това вече е безотговорност към здравето. Наднорменото тегло може да доведе до много проблеми, примерно диабет. Вероятно никой не иска да му се случи това, само защото иска да се тъпче с пици и бургери.

Всеки си е позволявал да хапне в рестуранти за бързо хранене като KFC ,Mc donalds и така нататък.имам приятелки които ядат като разпрани ,а са кльощави..

Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    Всеки си е позволявал да хапне в рестуранти за бързо хранене като KFC ,Mc donalds и така нататък.имам приятелки които ядат като разпрани ,а са кльощави..
    Живи и здрави, животът не е справедлив. Не се сравнявай с хората, а гледай да се сравняваш със себе си преди и сега. Това "всеки си е позволявал" много обичам да го чувам. Аз пък не си позволявам. И не защото ме е страх за някакви допълнителни калории, а защото дори не ми е вкусно. Но това е избор, не си на 5, можеш да си водиш контрол как се храниш. Не казвам да ядеш по 1 ябълка на ден, а да се храниш балансирано.

Имам чувство, че си пуснала темата, само за да ти кажем, че "всеки трябва да е такъв, какъвто е", "да изглежда така, както се харесва" и че "кльощавите са злобни и завистливи". Това са пълни глупости.

А ако толкова искаш да отслабнеш и си пробвала милион неща, приеми, че трябва да си промениш начина на живот, а не да отслабнеш за месец-два, а после пак да се тъпчеш с джънк.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Аз пък не си позволявам. И не защото ме е страх за някакви допълнителни калории, а защото дори не ми е вкусно.
    Като става въпрос за Junks. Има баничарници, които според моите вкусови рецептори превъзхождат многократно McDonalds и KFC.

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Като става въпрос за Junks. Има баничарници, които според моите вкусови рецептори превъзхождат многократно McDonalds и KFC.
    Подкрепям с две ръце. Изобщо не ям McDonalds и KFC, не се сещам за тях, но мина ли покрай някоя баничарница се облизвам като гладно сомалийче. Но контрол му е майката, няма начин.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Аз нямам нищо против тях, в повечето случай стават за приятел (не приятелка) НО ДОТАМ. Просто не изглеждат визуално добре, непропорционални са, имат целулит стрии, разни висежи и тнт и последната мисъл която ти идва с тях е секс. Аз не знам някой да се подиграва на дебелите хора, може би в редки случаи ако са заслужили с нещо странично и с цел някой да ги обиди трайно и то най-вече само в училищните години. Имахме една много ненормално дебела преди в общежитията и казваше че има проблеми но съквартирантката и ни каза че лъже и че се храни само и единствено със захар, като в последствие и ние го забелязахме.

Мега фен Аватара на ameli
    На мен лично не са ми приятни запуснати хора. Оставям с впечатлението, че са безхарактерни, мързеливи, недисциплинирани.. след като нехаят за собственото си здраве и външен вид (не ми минавайте с номера 'аз така си се харесвам').

Нямам нищо против закръглените момичета. Винаги съм заглеждал такива момичета. Има много красиви от тях. Излъгалиса те, че всички харесваме слаби.

Цитирай Първоначално написано от forever_for Виж мнението
    Нямам нищо против закръглените момичета. Винаги съм заглеждал такива момичета. Има много красиви от тях. Излъгалиса те, че всички харесваме слаби.
    Да както казват за всеки влак си има пътник

Мега фен
    Да както казват за всеки влак си има пътник
    Но на товарните се качват животни

Супер фен
    трудно се заобикалят

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    трудно се заобикалят
    Много си умен....

Мега фен
    Да се запишат за аеробика, една свалила 40 кила така, сега и остават още толкова и ще заприлича на човек

Мега фен Аватара на Rakshy
    ахахах 102

Не са ми приятни визуално, както рънъра каза. Принципно нямам нищо против стрии и т.н. защото не са нещо, което можеш да промениш или нещо, което искаш. А това с болестта е такова слабо извинение, сериозно... Не са много страдащите от неизлечимите такива болести в Бг и най-много да срещнеш шепа хора в такова състояние през целия си живот. Те главно са стигнали до там от инат и от нежелание за промяна, от мързел по-скоро. Да, медицинското състояние го прави много по-трудно, но защо да не пробваш. В Щатите има момче със синдром на Даун, което тренира много здраво и това го прави щастлив, щом той може значи всички могат. Има сляп човек, който всеки ден ходи до фитнеса и тренира, щом той може и вие можете. Другото е извинението, че така се харесва. Мога да кажа, че това е най-голямата лъжа в живота на някой дебел. Казвам го от stand point-a, че и аз бях дебел и още съм далеч от "слаб". И аз се опитвах да си пробутам това, че трябва да има и дебели хора и че така се харесва. Най-големия bullshit, който съм си мислил. Затова спокойно мога да кажа, че всяка една подигравка е напълно заслужена, защото щом не можеш да се грижиш за тялото си, за какво друго ще можеш?

Резюме: имам против прекалената дебелина.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ахахах 102

Не са ми приятни визуално, както рънъра каза. Принципно нямам нищо против стрии и т.н. защото не са нещо, което можеш да промениш или нещо, което искаш. А това с болестта е такова слабо извинение, сериозно... Не са много страдащите от неизлечимите такива болести в Бг и най-много да срещнеш шепа хора в такова състояние през целия си живот. Те главно са стигнали до там от инат и от нежелание за промяна, от мързел по-скоро. Да, медицинското състояние го прави много по-трудно, но защо да не пробваш. В Щатите има момче със синдром на Даун, което тренира много здраво и това го прави щастлив, щом той може значи всички могат. Има сляп човек, който всеки ден ходи до фитнеса и тренира, щом той може и вие можете. Другото е извинението, че така се харесва. Мога да кажа, че това е най-голямата лъжа в живота на някой дебел. Казвам го от stand point-a, че и аз бях дебел и още съм далеч от "слаб". И аз се опитвах да си пробутам това, че трябва да има и дебели хора и че така се харесва. Най-големия bullshit, който съм си мислил. Затова спокойно мога да кажа, че всяка една подигравка е напълно заслужена, защото щом не можеш да се грижиш за тялото си, за какво друго ще можеш?

Резюме: имам против прекалената дебелина.
    Не съм от най-пълните нито от най-слабите с плоски коремчета ,но не съм и някоя с овиснали цици и дупе ,спортувам не се харесвам така ,опитвала съм с хиляди начини тренировки диети ,постигна нещо и след много кратък период имам Йо-йо ефект ...и какво като съм по- пълна да се самоубия освен

Мега фен Аватара на Rakshy
    Не съм от най-пълните нито от най-слабите с плоски коремчета ,но не съм и някоя с овиснали цици и дупе ,спортувам не се харесвам така ,опитвала съм с хиляди начини тренировки диети ,постигна нещо и след много кратък период имам Йо-йо ефект ...и какво като съм по- пълна да се самоубия освен ������
    не е до т'ва че си дебела, а до т'ва че си тъпа... защото храненето е нещо, което трябва да се приеме като лайфстайл, не като нещо което се следва 5 дни и след това ревем, че имало йо-йо ефект, сякаш въпросния ефект е няква константа, която идва без значение кво правиш. Ако започнеш да си следиш калориите и да спортуваш, не говорим за някакви космически тренировки от инстаграма на Скалата. Говорим за "дневния ти фитнес" както го нарече Бареков. Отиваш до фитнеса разцъкваш малко кардио, малко тежести, прибираш се, храниш се адекватно, излизаш с приятелки, социализираш, спиш 8-10 часа и готово. Като се замислиш не е толкова трудно. Е, верно че за да стане трябва старание, на което явно не си способна...

Смисл то няма проблем човек да е дебел, е като изключим проблема за здравето ти. Смисл аз лично не бих искал "болна" жена някой ден да е майка на децата ми. Смисл замисли се, това пречи на смисъла на живота ти, а именно репродукция, има хора които си падат по по-пълни, ама не са мнозинство, така че мисли за себе си в по-голям мащаб. И промени нещо, щом не ти харесва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Смисл аз лично не бих искал "болна" жена някой ден да е майка на децата ми. Смисл замисли се, това пречи на смисъла на живота ти, а именно репродукция, има хора които си падат по по-пълни, ама не са мнозинство, така че мисли за себе си в по-голям мащаб. И промени нещо, щом не ти харесва.
    Дебела би ти родила по-здраво дете от някоя мускулеста, историята го е доказала.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Дебела би ти родила по-здраво дете от някоя мускулеста, историята го е доказала.
    Много добре казано ,намерете си някоя кльощава която не може да износи бебе

Супер фен
    а ти мало

Супер фен
    ми мен ме кефиш брат споко

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    ми мен ме кефиш брат споко
    Хаха ти нали ме видя :ддд

Супер фен
    усещам хората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми