- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо имате против закръглените момичета ???
Винаги се чудя защо хората гледат толкова странно когато видят някоя пълна жена и се присмиват.Нима ние по закръглените хора сме по различни ,да не би ние да сме виновни че сме такива ,сега ще кажете еми движете се спортувайте.Мъжете харесват слаби хубави ,добре но поне когато се присмивате на някоя пълна жена замисете се дали не е болна от нещоТа написах тази тема да видя колко хора мислят като мен
![]()
Много зависи какво се подразбира под "пълна". Има момичета, които не тежат 50 килограма и изглеждат супер. Аз също не съм кльощава, но не съм и дебела. В повечето случаи "закръглените" са просто запуснати момичета, които не полагат никакви грижи за себе си. Често пъти виждам тийнейджъри, които определено имат наднормено тегло, а се тъпчат с KFC и други боклуци. Това вече е безотговорност към здравето. Наднорменото тегло може да доведе до много проблеми, примерно диабет. Вероятно никой не иска да му се случи това, само защото иска да се тъпче с пици и бургери.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз нямам нищо против тях, в повечето случай стават за приятел (не приятелка) НО ДОТАМ. Просто не изглеждат визуално добре, непропорционални са, имат целулит стрии, разни висежи и тнт и последната мисъл която ти идва с тях е секс. Аз не знам някой да се подиграва на дебелите хора, може би в редки случаи ако са заслужили с нещо странично и с цел някой да ги обиди трайно и то най-вече само в училищните години. Имахме една много ненормално дебела преди в общежитията и казваше че има проблеми но съквартирантката и ни каза че лъже и че се храни само и единствено със захар, като в последствие и ние го забелязахме.
На мен лично не са ми приятни запуснати хора. Оставям с впечатлението, че са безхарактерни, мързеливи, недисциплинирани.. след като нехаят за собственото си здраве и външен вид (не ми минавайте с номера 'аз така си се харесвам').
Нямам нищо против закръглените момичета. Винаги съм заглеждал такива момичета. Има много красиви от тях. Излъгалиса те, че всички харесваме слаби.
трудно се заобикалят
Да се запишат за аеробика, една свалила 40 кила така, сега и остават още толкова и ще заприлича на човек
ахахах 102![]()
![]()
Не са ми приятни визуално, както рънъра каза. Принципно нямам нищо против стрии и т.н. защото не са нещо, което можеш да промениш или нещо, което искаш. А това с болестта е такова слабо извинение, сериозно... Не са много страдащите от неизлечимите такива болести в Бг и най-много да срещнеш шепа хора в такова състояние през целия си живот. Те главно са стигнали до там от инат и от нежелание за промяна, от мързел по-скоро. Да, медицинското състояние го прави много по-трудно, но защо да не пробваш. В Щатите има момче със синдром на Даун, което тренира много здраво и това го прави щастлив, щом той може значи всички могат. Има сляп човек, който всеки ден ходи до фитнеса и тренира, щом той може и вие можете. Другото е извинението, че така се харесва. Мога да кажа, че това е най-голямата лъжа в живота на някой дебел. Казвам го от stand point-a, че и аз бях дебел и още съм далеч от "слаб". И аз се опитвах да си пробутам това, че трябва да има и дебели хора и че така се харесва. Най-големия bullshit, който съм си мислил. Затова спокойно мога да кажа, че всяка една подигравка е напълно заслужена, защото щом не можеш да се грижиш за тялото си, за какво друго ще можеш?
Резюме: имам против прекалената дебелина.
а ти мало
Не съм от най-пълните нито от най-слабите с плоски коремчета ,но не съм и някоя с овиснали цици и дупе ,спортувам не се харесвам така ,опитвала съм с хиляди начини тренировки диети ,постигна нещо и след много кратък период имам Йо-йо ефект ...и какво като съм по- пълна да се самоубия освен
ми мен ме кефиш брат споко
усещам хората![]()
не е до т'ва че си дебела, а до т'ва че си тъпа... защото храненето е нещо, което трябва да се приеме като лайфстайл, не като нещо което се следва 5 дни и след това ревем, че имало йо-йо ефект, сякаш въпросния ефект е няква константа, която идва без значение кво правиш. Ако започнеш да си следиш калориите и да спортуваш, не говорим за някакви космически тренировки от инстаграма на Скалата. Говорим за "дневния ти фитнес" както го нарече Бареков. Отиваш до фитнеса разцъкваш малко кардио, малко тежести, прибираш се, храниш се адекватно, излизаш с приятелки, социализираш, спиш 8-10 часа и готово. Като се замислиш не е толкова трудно. Е, верно че за да стане трябва старание, на което явно не си способна...
Смисл то няма проблем човек да е дебел, е като изключим проблема за здравето ти. Смисл аз лично не бих искал "болна" жена някой ден да е майка на децата ми. Смисл замисли се, това пречи на смисъла на живота ти, а именно репродукция, има хора които си падат по по-пълни, ама не са мнозинство, така че мисли за себе си в по-голям мащаб. И промени нещо, щом не ти харесва.
itslili Спокойно, и аз съм така. Никога не съм имала нищо против срещу дебелите хора. Аз въобще не ходя на фитнес, не тренирам и т.н. Ям ТОЧНО и АБСОЛЮТНО като прасе, ама все съм си слаба. Дори съм искала да стана дебела (Не нормална, а ДЕБЕЛА), защото винаги съм мислела, че хората повече обичат по кръглите, а само перверзниците и изисканите обичат слабите жени. Не знам защо, но нямам нищо против срещу този тип хора![]()